reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Madziazt wg mnie fajnie się prowadzi. Tylne koła pompowane, przednie piankowe. Wiadomo że ma troszkę gorsza amortyzację niż te standardowe pompowane, ale.dzieki temu jest lżejszy- A to byl mój główny warunek bo przerabialam już wózek 14kg.

A ten ile wazy? 12kg czy jakos zle kojarzę?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasiulka mam dokładnie takie samo. Dlatego nawet w formie gondoly musi spełnić wymagania spacerówki. I każdy rodzaj stelaża ma inne podbicie, nawet przekladanie rączki zmienia wygodę jazdy. Lubię ramy całościowe, nieruchome, co nie skrzypia, nie latają i nie miekna, nie wiem jak to wyjscic..

Nie znoszę tez parasolek z dwoma rączkami, tragedia..
Na nune nie narzekam, podbicie ma lepsze niż niejeden normalny wózek ale do tego wagi nie ma.

Pola jest nowy Graco tez :)

Cudne zakupy, ramperki szczególnie!

Madziazt 11.4kg :-) A spacerowa wersja 11 kg.

Pola udało Ci się znaleźć coś jeszcze lzejszego?

O to fajnie[emoji4] Ja się zastanawiałam nad Chicco Urban plus crossover. Ten wózek ma gondole polsztywna, która przekształca się w spacerówkę. Ale różne opinie czytałam i muszę to za żywo zobaczyć. Może któraś z Was dziewczyny cis słyszała nt. tego wózka? Ten wózek wazy 10,5kg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Quiny zapp flex plus.

trio-Zapp-flex-plus-pink-on-blush.jpg

Maxi cosi Stella

maxi-cosi-stella-produktbilder-560-466889.jpg

Chicco style go

prod_1490022236_Chicco_TrioStyle_BlackKnight1.jpg

Fajne silvery wyszły czy GB ale nie wiem czy wklejać

Załączniki

• trio-Zapp-flex-plus-pink-on-blush.jpg
    trio-Zapp-flex-plus-pink-on-blush.jpg
    113 KB · Wyświetleń: 372
  • maxi-cosi-stella-produktbilder-560-466889.jpg
    maxi-cosi-stella-produktbilder-560-466889.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 386
  • prod_1490022236_Chicco_TrioStyle_BlackKnight1.jpg
    prod_1490022236_Chicco_TrioStyle_BlackKnight1.jpg
    100,5 KB · Wyświetleń: 371
Kasiulka mam dokładnie takie samo. Dlatego nawet w formie gondoly musi spełnić wymagania spacerówki. I każdy rodzaj stelaża ma inne podbicie, nawet przekladanie rączki zmienia wygodę jazdy. Lubię ramy całościowe, nieruchome, co nie skrzypia, nie latają i nie miekna, nie wiem jak to wyjscic..

Nie znoszę tez parasolek z dwoma rączkami, tragedia..
Na nune nie narzekam, podbicie ma lepsze niż niejeden normalny wózek ale do tego wagi nie ma.

Pola jest nowy Graco tez :)

Cudne zakupy, ramperki szczególnie!
Lilith jaki nowy graco? Daj jakis namiar, bo nie moge znalezc w necie, a my chyba juz to graco evo kupimy. U nas jest relatywnie tanibi nie bedzie mi go zal zostawiac na klatce na dole, a jak mbie zdenerwuje bardzo to odsprzedam i kupie inny;)

reklama
Do góry