reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Morela ale super to wygląda aż mi się spać zachciało. Dobrze, że wygodnie.
Pola jesteś chyba jedyna osoba, której póki co się nie sprawdziło i dzięki której podtrzymuje, że tego cudu nie kuoie haha.
Ale zerkne po ile to u nas chodzi.

Lilith, mnie bardzo sprawdzila sie poduszka ciazowa w pierwszej ciazy, tylko w takim ksztalcie jak w linku ponizej (i byla duzo bardziej mieciutka i plastyczna);) i chyba takiego typu dokupie sobie jeszcze:)

http://allegro.pl/showitem/description/5973586061.html

reklama
Morela.mam identyczny kolor i te szycie w tym samym miejscu!

Tea z hali.magazynowej? Macie pewnie duze przestronne.mieszkanie dzieki temu

010igov35ye70zfx.png
Dostaliśmy po firmie ojca,na budowę domu od podstaw nie było nas stać a tak zaoszczedzilismy na działce i murach,resztę trzeba było robić 120 metrów,projekt robiła dziewczyna na studiach z rodziny,mówiliśmy ze chcemy dużą łazienkę,moim marzeniem było mieć i wannę i duży prysznic,ale efekt końcowy wyszedł przesadny,ponad 20 metrów,każdy jest w szoku jak tu wchodzi a ja jestem zła bo szkoda miejsca,za to mamy podgrzewaną podłogę i jak mi zimno to przychodzę tu z dziećmi się bawic[emoji6] pokoje dla dzieci i sypialnia wyszły malutkie,przez to będzie problem gdzie ulokować trzecie dziecie.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Pola dziękuję :)

Widziałam, że są różne rozniste rodzaje tych poduch, łącznie z jakimiś splaszczakami pod plecy etc, wąskie, szerokie, krótkie, długie, materiały różne.. Kosmiczna slrawa haha.

Morela, kawał poduchy :) Starczy miejsca dla chłopa w łóżku? :)

Wystarczy ale z drugiej strony to mi ma być wygodnie a nie jemu :D

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png
Moj M już dzisiaj rano zgłosił reklamację.. Ze mu miejsca mało, że jak się odwraca to trafia na mur w postaci rogala.. I w ogóle dotknąć mnie nie może.. "I chyba musimy zamienić się miejscami" [emoji1][emoji1][emoji1]. Fakt co rusz budzi się w nocy, przy czym i ja się przebudzam..
A to dopiero były 2 noce z rogalem/kojcem (dzisiaj 3) [emoji1]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Tea jak będziesz miala ochotę pochwal sie wnętrzem musi byc ekstra
Ja kojec mocno opatulam w koło siebie :D
Zrobię foty w weekend i wrzucę,jak dojdę do siebie i mieszkanie trochę ogarne,nic specjalnego,meble kupiliśmy jak najmniejszym kosztem,nie oszczedzalismy tylko na kuchni i sprzęcie bo to wiadomo że ma być na lata.
Jeśli chodzi o ta poduszke do spania to przymierzam się też do jej kupna,ale mam na oku taki zestaw w promocji za ok.100zł,kojec plus poduszka rogal do karmienia.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Moj M już dzisiaj rano zgłosił reklamację.. Ze mu miejsca mało, że jak się odwraca to trafia na mur w postaci rogala.. I w ogóle dotknąć mnie nie może.. "I chyba musimy zamienić się miejscami" [emoji1][emoji1][emoji1]. Fakt co rusz budzi się w nocy, przy czym i ja się przebudzam..
A to dopiero były 2 noce z rogalem/kojcem (dzisiaj 3) [emoji1]

Aga mój na razie się cieszy , że jest mur bo chora na maksa jestem i ne chce się zarazić bo go czekają wyprawy służbowe do Olsztyna i Koszalina. Dlatego i tak z dala ode mnie śpi :)

A ja pierwszy raz zasnęłam bez wiercenia się. Jeszcze gdyby nie ten kaszel to spałabym jak dziecko. Kocham już tą poduszkę.

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

reklama
Ja też nie mogę na nią narzekać - w moim przypadku to był idealny zakup.
No i młoda też już taką chce (podobnie jak Helenka Luandzi) [emoji1].
Dzisiaj chyba po 3:00 zamieniłam się miejscami z M, i on już też nie narzekał (przytulic sie mógł) [emoji6]

Do góry