reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

reklama
Sorrki za spam ale nie chce mi edytować poprzedniego grrr.

Tak dla różnicy z maluchem, właśnie znalazłam na necie. Różnica ogromną haha
cybex81.jpg
IMG_07831.jpg

Załączniki

• cybex81.jpg
    cybex81.jpg
    217,4 KB · Wyświetleń: 407
  • IMG_07831.jpg
    IMG_07831.jpg
    187,5 KB · Wyświetleń: 409
Moje osobiste zdanie co do kosza Mojżesza jest takie samo jak Lilith. Lena była od początku w normalnym łóżeczku , które zresztą służyło jej do chyba 3 roku życia.

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Moje dziewczyny tez były w normalnym łóżeczku. Zastanawiałam się nad tym koszem ale sporo negatywnych opinii jest ze na krótko starcza a sporo kosztuje, ale wiadomo każdy robi wg siebie.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Lilith - świetny jest ten stelaż! Patrzę na Dexa i tego maluszka i dopiero do mnie wielkość wozeczka doszła [emoji106][emoji3]

Kosz Mojżesza no pieeekny jest, ale ja będę korzystała z łóżeczka wstawionego do sypialni, a w salonie np. leżaczek bujaczek i ten rogal.
1485371897568.jpg

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1485371897568.jpg
    1485371897568.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 391
Limitu świetna ta spacerówka fajnie że taka dużą,zapisze sobie w notatkach przy innych przez was polecanych,może się uda gdzieś używaną kupić.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja na pierwsze pare miesiecy zastanawiam sie nad lozeczkiem dostawnym (tego typu co w linku ponizej. Ma kolka, opuszczany bok, szczebelki dookola-widac dziecko, co dla mnie tez jest wazne, tak jak dla Lilith i 3 poziomy wysokosci materaca, no i to akurat jest relatywnie tanie;)):

https://www.olx.pl/i2/oferta/lozecz...zany-bok-kolka-CID88-IDiWRvD.html#:ba07bf8bab

Albo ewentualnie nad kolyska, taka jak w linku:
Link do: KOŁYSKA BIAŁA łóżeczko z materacem kółka blokada

Tylko kolyska wydaje mi sie mniej stabilna i boje sie,ze cora wpadnie na nia podczas zabawy i biegania i niechcacy moze przewrocic.
Miala ktoras z Was tego typu kolyske i czy to bylo stabilne? Jest jakies ograniczenie hustania/bujania (moja druga schiza, zecoreczka za bardzo rozhusta kolyske i dziecko wypadnie. Ale ja mam wyobraznie ...;))

Lilith cudny wozek zakochalam sie ....
Ja jak Aga łozeczko i lezaczek podoba mi sie tez to legowisko fajne co Kasiulka kiedys pokazala . Co do kosza nie mialal zasatanawialam sie zeby np.postawic go na dole zeby nie latac ciagle po schodach gora dol ale zrezygnowalam bo to w sumie chwilowy taki kosz a polozyc malucha oza w suie wszedzie [emoji6]

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

Tez nie kupuje kosza takie male to tak.jak Wendy pisala wszedzie sie polozy.Ja mam nadzieje na ladna.pogode i wtedy w wozku bedzie lezec na tarasie.albo ogrodzie.Jak wieksze bedzie to do bujaczka wloze.
Ogolnie beda 2 lozeczka jedno.pietro wyzej u mamy.U nas w rodzinie w czerwcu bedzie trojka dzieciakow ponizej 1 roku wiec mama ma lozeczko dla wnukow:D

010igov35ye70zfx.png

reklama
Kasiulka! jakie wymiary ma Twoje leniuchowisko? Bo jest bardzo fajne, a faktycznie tam gdzie pisalas juz chyba nie szyja takich.. Widzialamcos podobnego na allegro(kokon:-) :)) alechyba jest duzo mniejszy od Twojego leniuchowiska:)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry