reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Tak wygląda spacerówka z 96cm duuuzym 2,2 latkiem. Ale na necie jest dużo zdjęć.

DSC_0369.JPG
DSC_0364.JPG

Załączniki

• DSC_0369.JPG
    DSC_0369.JPG
    574,3 KB · Wyświetleń: 400
  • DSC_0364.JPG
    DSC_0364.JPG
    535,6 KB · Wyświetleń: 412
reklama
Sorrki za spam ale nie chce mi edytować poprzedniego grrr.

Tak dla różnicy z maluchem, właśnie znalazłam na necie. Różnica ogromną haha
cybex81.jpg
IMG_07831.jpg

Załączniki

• cybex81.jpg
    cybex81.jpg
    217,4 KB · Wyświetleń: 403
  • IMG_07831.jpg
    IMG_07831.jpg
    187,5 KB · Wyświetleń: 407
Moje osobiste zdanie co do kosza Mojżesza jest takie samo jak Lilith. Lena była od początku w normalnym łóżeczku , które zresztą służyło jej do chyba 3 roku życia.

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Moje dziewczyny tez były w normalnym łóżeczku. Zastanawiałam się nad tym koszem ale sporo negatywnych opinii jest ze na krótko starcza a sporo kosztuje, ale wiadomo każdy robi wg siebie.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Lilith - świetny jest ten stelaż! Patrzę na Dexa i tego maluszka i dopiero do mnie wielkość wozeczka doszła [emoji106][emoji3]

Kosz Mojżesza no pieeekny jest, ale ja będę korzystała z łóżeczka wstawionego do sypialni, a w salonie np. leżaczek bujaczek i ten rogal.
1485371897568.jpg

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1485371897568.jpg
    1485371897568.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 389
Limitu świetna ta spacerówka fajnie że taka dużą,zapisze sobie w notatkach przy innych przez was polecanych,może się uda gdzieś używaną kupić.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja na pierwsze pare miesiecy zastanawiam sie nad lozeczkiem dostawnym (tego typu co w linku ponizej. Ma kolka, opuszczany bok, szczebelki dookola-widac dziecko, co dla mnie tez jest wazne, tak jak dla Lilith i 3 poziomy wysokosci materaca, no i to akurat jest relatywnie tanie;)):

https://www.olx.pl/i2/oferta/lozecz...zany-bok-kolka-CID88-IDiWRvD.html#:ba07bf8bab

Albo ewentualnie nad kolyska, taka jak w linku:
Link do: KOŁYSKA BIAŁA łóżeczko z materacem kółka blokada

Tylko kolyska wydaje mi sie mniej stabilna i boje sie,ze cora wpadnie na nia podczas zabawy i biegania i niechcacy moze przewrocic.
Miala ktoras z Was tego typu kolyske i czy to bylo stabilne? Jest jakies ograniczenie hustania/bujania (moja druga schiza, zecoreczka za bardzo rozhusta kolyske i dziecko wypadnie. Ale ja mam wyobraznie ...;))

Lilith cudny wozek zakochalam sie ....
Ja jak Aga łozeczko i lezaczek podoba mi sie tez to legowisko fajne co Kasiulka kiedys pokazala . Co do kosza nie mialal zasatanawialam sie zeby np.postawic go na dole zeby nie latac ciagle po schodach gora dol ale zrezygnowalam bo to w sumie chwilowy taki kosz a polozyc malucha oza w suie wszedzie [emoji6]

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

Tez nie kupuje kosza takie male to tak.jak Wendy pisala wszedzie sie polozy.Ja mam nadzieje na ladna.pogode i wtedy w wozku bedzie lezec na tarasie.albo ogrodzie.Jak wieksze bedzie to do bujaczka wloze.
Ogolnie beda 2 lozeczka jedno.pietro wyzej u mamy.U nas w rodzinie w czerwcu bedzie trojka dzieciakow ponizej 1 roku wiec mama ma lozeczko dla wnukow:D

010igov35ye70zfx.png

reklama
Kasiulka! jakie wymiary ma Twoje leniuchowisko? Bo jest bardzo fajne, a faktycznie tam gdzie pisalas juz chyba nie szyja takich.. Widzialamcos podobnego na allegro(kokon:-) :)) alechyba jest duzo mniejszy od Twojego leniuchowiska:)

Do góry