reklama
luandzia1
Entuzjast(k)a
Moje dziewczyny tez były w normalnym łóżeczku. Zastanawiałam się nad tym koszem ale sporo negatywnych opinii jest ze na krótko starcza a sporo kosztuje, ale wiadomo każdy robi wg siebie.
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Lilith - świetny jest ten stelaż! Patrzę na Dexa i tego maluszka i dopiero do mnie wielkość wozeczka doszła [emoji106][emoji3]
Kosz Mojżesza no pieeekny jest, ale ja będę korzystała z łóżeczka wstawionego do sypialni, a w salonie np. leżaczek bujaczek i ten rogal.
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Kosz Mojżesza no pieeekny jest, ale ja będę korzystała z łóżeczka wstawionego do sypialni, a w salonie np. leżaczek bujaczek i ten rogal.
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
tea80
Fanka BB :)
Limitu świetna ta spacerówka fajnie że taka dużą,zapisze sobie w notatkach przy innych przez was polecanych,może się uda gdzieś używaną kupić.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja na pierwsze pare miesiecy zastanawiam sie nad lozeczkiem dostawnym (tego typu co w linku ponizej. Ma kolka, opuszczany bok, szczebelki dookola-widac dziecko, co dla mnie tez jest wazne, tak jak dla Lilith i 3 poziomy wysokosci materaca, no i to akurat jest relatywnie tanie):
https://www.olx.pl/i2/oferta/lozecz...zany-bok-kolka-CID88-IDiWRvD.html#:ba07bf8bab
Albo ewentualnie nad kolyska, taka jak w linku:
Link do: KOŁYSKA BIAŁA łóżeczko z materacem kółka blokada
Tylko kolyska wydaje mi sie mniej stabilna i boje sie,ze cora wpadnie na nia podczas zabawy i biegania i niechcacy moze przewrocic.
Miala ktoras z Was tego typu kolyske i czy to bylo stabilne? Jest jakies ograniczenie hustania/bujania (moja druga schiza, zecoreczka za bardzo rozhusta kolyske i dziecko wypadnie. Ale ja mam wyobraznie ...)
https://www.olx.pl/i2/oferta/lozecz...zany-bok-kolka-CID88-IDiWRvD.html#:ba07bf8bab
Albo ewentualnie nad kolyska, taka jak w linku:
Link do: KOŁYSKA BIAŁA łóżeczko z materacem kółka blokada
Tylko kolyska wydaje mi sie mniej stabilna i boje sie,ze cora wpadnie na nia podczas zabawy i biegania i niechcacy moze przewrocic.
Miala ktoras z Was tego typu kolyske i czy to bylo stabilne? Jest jakies ograniczenie hustania/bujania (moja druga schiza, zecoreczka za bardzo rozhusta kolyske i dziecko wypadnie. Ale ja mam wyobraznie ...)
Lilith cudny wozek zakochalam sie ....
Ja jak Aga łozeczko i lezaczek podoba mi sie tez to legowisko fajne co Kasiulka kiedys pokazala . Co do kosza nie mialal zasatanawialam sie zeby np.postawic go na dole zeby nie latac ciagle po schodach gora dol ale zrezygnowalam bo to w sumie chwilowy taki kosz a polozyc malucha oza w suie wszedzie [emoji6]
Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jak Aga łozeczko i lezaczek podoba mi sie tez to legowisko fajne co Kasiulka kiedys pokazala . Co do kosza nie mialal zasatanawialam sie zeby np.postawic go na dole zeby nie latac ciagle po schodach gora dol ale zrezygnowalam bo to w sumie chwilowy taki kosz a polozyc malucha oza w suie wszedzie [emoji6]
Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
Tez nie kupuje kosza takie male to tak.jak Wendy pisala wszedzie sie polozy.Ja mam nadzieje na ladna.pogode i wtedy w wozku bedzie lezec na tarasie.albo ogrodzie.Jak wieksze bedzie to do bujaczka wloze.
Ogolnie beda 2 lozeczka jedno.pietro wyzej u mamy.U nas w rodzinie w czerwcu bedzie trojka dzieciakow ponizej 1 roku wiec mama ma lozeczko dla wnukow
Ogolnie beda 2 lozeczka jedno.pietro wyzej u mamy.U nas w rodzinie w czerwcu bedzie trojka dzieciakow ponizej 1 roku wiec mama ma lozeczko dla wnukow
reklama