reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Morela ale super to wygląda aż mi się spać zachciało. Dobrze, że wygodnie.
Pola jesteś chyba jedyna osoba, której póki co się nie sprawdziło i dzięki której podtrzymuje, że tego cudu nie kuoie haha.
Ale zerkne po ile to u nas chodzi.

Lilith, mnie bardzo sprawdzila sie poduszka ciazowa w pierwszej ciazy, tylko w takim ksztalcie jak w linku ponizej (i byla duzo bardziej mieciutka i plastyczna);) i chyba takiego typu dokupie sobie jeszcze:)

http://allegro.pl/showitem/description/5973586061.html

reklama
Morela.mam identyczny kolor i te szycie w tym samym miejscu!

Tea z hali.magazynowej? Macie pewnie duze przestronne.mieszkanie dzieki temu

010igov35ye70zfx.png
Dostaliśmy po firmie ojca,na budowę domu od podstaw nie było nas stać a tak zaoszczedzilismy na działce i murach,resztę trzeba było robić 120 metrów,projekt robiła dziewczyna na studiach z rodziny,mówiliśmy ze chcemy dużą łazienkę,moim marzeniem było mieć i wannę i duży prysznic,ale efekt końcowy wyszedł przesadny,ponad 20 metrów,każdy jest w szoku jak tu wchodzi a ja jestem zła bo szkoda miejsca,za to mamy podgrzewaną podłogę i jak mi zimno to przychodzę tu z dziećmi się bawic[emoji6] pokoje dla dzieci i sypialnia wyszły malutkie,przez to będzie problem gdzie ulokować trzecie dziecie.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Pola dziękuję :)

Widziałam, że są różne rozniste rodzaje tych poduch, łącznie z jakimiś splaszczakami pod plecy etc, wąskie, szerokie, krótkie, długie, materiały różne.. Kosmiczna slrawa haha.

Morela, kawał poduchy :) Starczy miejsca dla chłopa w łóżku? :)

Wystarczy ale z drugiej strony to mi ma być wygodnie a nie jemu :D

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png
Moj M już dzisiaj rano zgłosił reklamację.. Ze mu miejsca mało, że jak się odwraca to trafia na mur w postaci rogala.. I w ogóle dotknąć mnie nie może.. "I chyba musimy zamienić się miejscami" [emoji1][emoji1][emoji1]. Fakt co rusz budzi się w nocy, przy czym i ja się przebudzam..
A to dopiero były 2 noce z rogalem/kojcem (dzisiaj 3) [emoji1]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Tea jak będziesz miala ochotę pochwal sie wnętrzem musi byc ekstra
Ja kojec mocno opatulam w koło siebie :D
Zrobię foty w weekend i wrzucę,jak dojdę do siebie i mieszkanie trochę ogarne,nic specjalnego,meble kupiliśmy jak najmniejszym kosztem,nie oszczedzalismy tylko na kuchni i sprzęcie bo to wiadomo że ma być na lata.
Jeśli chodzi o ta poduszke do spania to przymierzam się też do jej kupna,ale mam na oku taki zestaw w promocji za ok.100zł,kojec plus poduszka rogal do karmienia.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Moj M już dzisiaj rano zgłosił reklamację.. Ze mu miejsca mało, że jak się odwraca to trafia na mur w postaci rogala.. I w ogóle dotknąć mnie nie może.. "I chyba musimy zamienić się miejscami" [emoji1][emoji1][emoji1]. Fakt co rusz budzi się w nocy, przy czym i ja się przebudzam..
A to dopiero były 2 noce z rogalem/kojcem (dzisiaj 3) [emoji1]

Aga mój na razie się cieszy , że jest mur bo chora na maksa jestem i ne chce się zarazić bo go czekają wyprawy służbowe do Olsztyna i Koszalina. Dlatego i tak z dala ode mnie śpi :)

A ja pierwszy raz zasnęłam bez wiercenia się. Jeszcze gdyby nie ten kaszel to spałabym jak dziecko. Kocham już tą poduszkę.

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

reklama
Ja też nie mogę na nią narzekać - w moim przypadku to był idealny zakup.
No i młoda też już taką chce (podobnie jak Helenka Luandzi) [emoji1].
Dzisiaj chyba po 3:00 zamieniłam się miejscami z M, i on już też nie narzekał (przytulic sie mógł) [emoji6]

Do góry