reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Maziajka wiem, z mojegu usg mamy dokładnie ten sam termin a z om jestem dwa dni za Twoim usg. Czekam na polowkowe i zobaczymy, sama uznaje om bo dzieci rosną własnym tempem a im większe przy szybszym rozwiązaniu tym lepiej dla maluszka.

Truskawka nie ma co się ograniczać. Poza tym z czasem, mimo ograniczeń będziesz i tak rosła. Wygoda najważniejsza.

Tu jest jak kapalismy. A raczej mąż. Dziś syn kończy 2 lata i 6m a ja od urodzenia kapalam go uwaga.. 3 razy :)

IMG_00000052.jpg

Załączniki

• IMG_00000052.jpg
    IMG_00000052.jpg
    593,8 KB · Wyświetleń: 410
reklama
Aim tez mi dzisiaj przyszła ta sukienka kurcze ich xs to nie wiem jaka to rozmiarowka..zobaczę mam znajomą krawcowa to mi to może przerobi

Ika ja też chcę takie coś kupić, przewijak, wanna i będzie gdzie trzymać kosmetyki i pampersy tak myślę :)

Truskawka informacja uwaga uwaga :D Raczej mniejsze już ni3 będziemy :D siłą rzeczy niestety będziemy rosły [emoji14]

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Ja od dzisiaj mam remont całego domu zaczęliśmy od ogrzewania grzejniki plus nowy piec. Potem płynnie przechodzimy do malowania ścianek i nowych mebli. Tylko łazienek w tym roku nie ruszamy. Do tego akcja komunia , dzisiaj dzwoniłam zamówić tort a pani mi mówi ze juz za późno , no ale termin mało chodzimy i się udało. Kucharz i kelner zamówienia. Tylko kiedy ja jeszcze znajdę czas na tego maluszka i wyptawke[emoji12] Dobrze chociaż ze wolny pokój na niego czeka.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Ja od dzisiaj mam remont całego domu zaczęliśmy od ogrzewania grzejniki plus nowy piec. Potem płynnie przechodzimy do malowania ścianek i nowych mebli. Tylko łazienek w tym roku nie ruszamy. Do tego akcja komunia , dzisiaj dzwoniłam zamówić tort a pani mi mówi ze juz za późno , no ale termin mało chodliwy i się udało. Kucharz i kelner zamówienia. Tylko kiedy ja jeszcze znajdę czas na tego maluszka i wyprawke[emoji12] Dobrze chociaż ze wolny pokój na niego czeka. Ja tez zamówiłam parę rzeczy przez internet z hm rozmiar 38 długo się wahalam ale to co piszecie utwierdza mnie tylko w przekonaniu ze będą za duże

Luandzia przybijam piatek u mnie remont pokoju Jasia skonczyl sie 6.12 a 7.01 zaczelismy remont salonu kuchni i przedpokoju tak wiec teraz mam inne zakupy lampy, kuchenka, meble itp...oszalec mozna a przed czerwcem jeszcze supialnie musimy zrobic.Dobrze ze nie potrzebuje wielu rzeczy do dziecka..bo bym zbankrutowala.

010igov35ye70zfx.png

AIM tez mam maszyne, ale dawno nie uzywałam i nawet juz nie pamietam jak sie to obsługiwało.
Mnie przyszły te spodnie z gumkami i kurczaki lekko ciasnawe, jeszcze przymierze w domu, moze sie rozbija, bo tez nie chce mi sie bawic ze zwrotem ;p druga opcja to ograniczenie słodyczy, ale ta tym bardziej nie wchodzi w gre haha :D

Pola dobrze, ze napisałas, wlasnie sie zastanawialam nad zakupem tej poduszki, bo tez coraz gorzej mi sie ulozyc do snu, jak znajdziesz cos fajnego na czym sie mozna mieciutko ulozyc to poprosze o linka :)

Jak zamowie i przetestuje inna poduche to dam znac:)

Przymierzylam tez spodnie z gumkami z hm, ktore do mnie dzis przyszly i sa dobre, fajnie tez leza, ale jak je zobaczylam, to bylam przekonana ze sie nie wcisne:D:D na szczescie sa z bardzo miekkiego i rozciagliwego materialu:D

Rany dziewczyny ja jestem przed przeprowadzka znowu domstanu surowego.. Mieliśmy się wynieść przed porodem ale nie ogarniemy ani czasowo ani finansowo bo jeszcze auto wymieniamy.. Na szczesxie tylko przemeblowania by pokój nasz do małej dostosować chwilowo..

reklama
Do góry