reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

reklama
Przyszła <3 Już mi się spać zachciało :)
1485278850-aaaaaa.jpeg

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Nieee. Ja mam kanapę (teraz jest rozłożona bo choruje) wykonaną na zamówienie u tapicera. I proszę nie zwracać uwagi na mój strój oraz uczesanie - zaznaczam Jestem Chora!:))

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Współczuję remontów,my 2 lata temu zaczęliśmy przebudowę hali magazynowej na mieszkanie,do porodu mieliśmy czas pół roku,postawiliśmy ściany,wylewka podłogi,sufit,wszystko w środku i wszystko na mojej głowie,na wariackich papierach ale udało się,wprowadziliśmy się 15 czerwca a tydzień później już wylądowałam w szpitalu.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Morela ale super to wygląda aż mi się spać zachciało. Dobrze, że wygodnie.
Pola jesteś chyba jedyna osoba, której póki co się nie sprawdziło i dzięki której podtrzymuje, że tego cudu nie kuoie haha.
Ale zerkne po ile to u nas chodzi.

Do góry