reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Aha a zmaierzasz miec ja tylko do szpitala? W domu bedziesz uzytkowac czy nie lubisz? Jak nie lubisz kup jakas tania po co inwestowac. Ta z serduszkiem ma napy czy guziki. Guziki sa fatalne po dwoch dobach sie rozpinaja. Mialam tez rozpianna przez srodek, ale tez dojscie do piersi malo wygodne
Ja bardzo lubie koszule i caly czas w nich spie. Do karmienia kupilam jedna z muzzy a druga italian fashion

Ostatnia edycja:
reklama
Ja już mam koszule. Jedna z c&a rozpinana z przodu po całości. Jedna na zatrzaski po obu stronach i taka też pizamka z niskmi w stanie spodniami z nieuciskowym paskiem.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam od siostry koszule ktore miala tylko w szpitalu..ja nienawidze koszul mam 2 ale wezme tez pizame mam nadzieje ze sie czepiac nie beda ..szlafroka nie kupuje bo nie uzywam poza tym lato bedzie.

010igov35ye70zfx.png

Kasiulka ja lubię koszule i w sumie tylko w koszulach śpię, więc do tej muzzy dokupie chyba jednak taką lepszą,żebym później w niej się nie upocila [emoji6]

Dziękuję mamuśki [emoji4]

3jgxhqvkn04csc4c.png

Ewcia, super te szorty. Tylko, że ja mam wyjątkowo szeroki uda i boje się że nie uda mi się rozmiaru dopasować. Ciekawe czy są stacjonarnie, żeby przymierzyć.

Lilith, Ty to masz już chyba gotową wyprawkę? :) Super zakupy :-) :)

Truskawka, ta druga śliczna ale pierwsza chyba praktyczniejsza

Kasiulka, też mam te spodenki z pepco, zakupione 2 lata temu :) Polecam :)

Ale wybór tych koszul jest, jeszcze nie doszłam do tego momentu kompletowania wyprawki :) Ja zazwyczaj śpię w bluzkach męża, więc do koszul, tez się chyba przekonam :)

reklama
Do góry