reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Dokladnie Pola! Tez jestem wybredna. Tu bardziej chodzo o okazje. Pojade, pomacam, zobacze jak z amortyzacja.

Ten woz to akurat taki jak wiekszosc na ulicach. Taki troche adamex pajero[emoji1]
Mnie zacheca waga coneco. Zobaczymy czy sie zakocham[emoji4]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
5 godzin grzebania na allegro za mną. Kupiłam pieluchy testowe cienkie, grube, i kolorowe oraz kilka drobiazgów, upatrzyłam następne i zaznaczyłam. Teraz zostały mi duże decyzje tzn. Wózek, łóżeczko, niania
No i mam pytanie gruszka czy aspirator ?
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Misia koniecznie aspirator! My z mezem uwazamy, ze osoba ktora wymyslila katarek (ten aspirator do odkurzacza) powinna dostac nobla hihi;)
A dla takiego malenstwa ja bede kupowac jeszcze taki aspirator nose frida (tak do miesiaca, dwoch nie bede stosowac katarku, chyba ze bylaby jakas naprawde duza infekcja).
Widzialam tez taki aspirator na baterie, tez na pewno go kupie.
Niestety u nas z czestotliwoscia katarow pewnie przydadza sie wszystkie...

POLA@ - dla mnie katarek to tez najlepszy wynalazek :) I też go bardzo polecam.
Na początek też frida u nas zagości - tak jak wcześniej.

Dla nas tylko elektryczny. Szczególnie nocą to wychodzi. Działa świetnie, ma już ponad dwa lata i syn sam sobie nim nos czyści kiedy potrzeba a nie z odkurzaczem.

Misia widać zakupy udane :)

Aaggaa fotelik jest fajny z britaxa ale z wózkiem nie poradzę.
Dobrze się zastanów przed kupnem :)

5 godzin grzebania na allegro za mną. Kupiłam pieluchy testowe cienkie, grube, i kolorowe oraz kilka drobiazgów, upatrzyłam następne i zaznaczyłam. Teraz zostały mi duże decyzje tzn. Wózek, łóżeczko, niania
No i mam pytanie gruszka czy aspirator ?
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Wg mnie aspirator. Ja mam fridę i służyła mi bardzo dobrze. Słyszałam same dobre opinie o tym katarku do odkurzacza ale ja sobie nie wyobrażam wyciągać odkurzacza za każdym razem jak będę chciała nosa wyczyścić więc aspirator zostanie bez dwóch zdań. Tak jak Lilith pisze te elektryczne są też spoko.

f2w3rjjgy5cue5bk.png

reklama
Lilith a jaki (jakiej marki) masz tenelektryczny aspirator? Chce kupic, a nie patrzylam jeszcze ktory najbardziej polecany:)

Jenny ja potrzebuje lekki wozek, ktory sie bardzo prosto sklada (do samochodu), na razie mam dwa typy: casualplay loop (ten ma superlekka gondole-2,9 kg) i graco evo. Oba sa bardzo lekkie i skladaja sie banalnie, maja przekladane przod-tyl siedzisko spacerowe. Tylko nie maja za bardzo amortyzacji, na lesne drozki nie zdadza egzaminu wg mnie (juz predzej ten loop chyba), ja mieszkam w miescie, wiec spacery beda przewaznie po parku, przezyje ten brak amortyzacji:)

Do góry