reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Ja zamówiłam rozmiar większe niż nosozę normalnie, bo biorę pod uwagę że może mi się w tym czasie już woda gromadzić. Ogólnie one są z tkaniny która raczej się nie rozciąga, a pas i tak je trzyma choć nie jest aż tak wysoki jak w innych spodniach z hm.
Właśnie je przymierzyłam i widzę, że dupka trochę urosła od pierwszej przymiarki więc u mnie rozmiar większe będą ok [emoji6]
Jeansy też zamówiłam rozmiar większe i nadal trochę mi spadają.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
I do mnie coś dotarło :-)

Niestety dla Synka polówka przyszła z plamą na kołnierzu :-(
I w ogóle kolor zamiast błękitu jakiś taki brudny... Smutno mi, bo zamawialam i dla malucha i dla Mikołaja, żeby wiedział, że i dla Niego też coś jest...

Monti, dziękuję za opinię :-)
Zamówiłam rozmiar taki jak jeansów - czyli rozmiar mniejsze. Obym nie zwracała :-)
Jeansy są dobre.
I Mikośkowi koszulę, bo ta polówka mnie dobiła...

Załączniki

• IMG_20170313_120459.JPG
    IMG_20170313_120459.JPG
    722,4 KB · Wyświetleń: 93
Ewcia śliczne :)
Chyba możesz wymienić lub zwrot zrobić?

Zazu śliczny i ma też bardzo dobre opinie. U nas Pola to będzie właśnie prezent od Dexterka dla Małej. Do tego jeszcze taka szmatką na buzię. On ma do teraz ja jako usypiacz.

Kasiulka zrobiłaś sobie grzywkę czy coś źle widzę??

Maziajka tez mało rzeczy kupuje, w każdym razie w porównaniu do ilości jaka miałam z synkiem. Tylko ja chcę mieć już wszystko, nawet bujaczki etc pierdoly, by potem nie dokupowac.
Szmatek kupuje dużo za to, typu muslinek :) bo one służą do wszystkiego.
Biorę tez pod uwagę mocno alergiczne i ulewajace, wiec tu akurat musze wziąść po dwa otulaczki etc by nie prac jak szalona.

Ewella, dokładnie... Choć na czwartek powinno być, ale trochę smutno mi, bo jak pokazywałam Mu polówkę, to jeszcze mi przypomniał, żebym i rodzeństwo coś kupiła... A tu taki zonk...

Lilith, na szczęście ze zwrotem nie ma problemu :-)

Ciekawe te szumisie i zazu. Nie miałam do tej pory pojęcia, że coś takiego istnieje :p
Mało tego, cały czas zastanawiam się jak w dotyku wyglądają te pieluszki muślinowe :-D

Zuza, z czystym sumieniem mogę polecić wkładki Johnsona. Dla mnie były rewelacyjne :-)
Podkłady poporodowe 6 lat temu widziałam tylko z belli i też takie kupiłam. Choć u mnie to już na drugi dzień duże podpaski szły ;-)

Ewcia sliczne te pizamki:-) a powiedz masz jakies przeczucia co do plci bo.wiem, ze nie chce znac.

Lilith moj znow.w ogole.nie ulewal zobaczymy jaka mala w obsludze bedzie:p

Zuza ja mialam wielorazowe avent i je polecam z czystym sumieniem, dodatkowo w razie W jakies z drogerii nie zwazalam na firme.Najwiecej uzywalam tych wielorazowych.

010igov35ye70zfx.png

Maziajka, najpierw było na dziewczynkę, jeszcze 3 tygodnie temu na chłopca, a dziś pierwszy raz nie mam żadnego przeczucia tak jak w poprzednich :p
Patrząc na moj przypadek nie zdziwi mnie kolejny chłopczyk :-)

reklama
Maziajka a co masz wielorazowe?
Wkladki laktacyjne? Zaintrygowalas mnie
Juz spr, nie uzywalam sprobuje
Podklady poprodowe- wielkie podpaski mam bella mama
A z wkladek lakatcyjnych chyba przetestowalam wszystkie moje ulubione to avent

Do góry