reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Aha a zmaierzasz miec ja tylko do szpitala? W domu bedziesz uzytkowac czy nie lubisz? Jak nie lubisz kup jakas tania po co inwestowac. Ta z serduszkiem ma napy czy guziki. Guziki sa fatalne po dwoch dobach sie rozpinaja. Mialam tez rozpianna przez srodek, ale tez dojscie do piersi malo wygodne
Ja bardzo lubie koszule i caly czas w nich spie. Do karmienia kupilam jedna z muzzy a druga italian fashion

Ostatnia edycja:
reklama
Ja już mam koszule. Jedna z c&a rozpinana z przodu po całości. Jedna na zatrzaski po obu stronach i taka też pizamka z niskmi w stanie spodniami z nieuciskowym paskiem.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam od siostry koszule ktore miala tylko w szpitalu..ja nienawidze koszul mam 2 ale wezme tez pizame mam nadzieje ze sie czepiac nie beda ..szlafroka nie kupuje bo nie uzywam poza tym lato bedzie.

010igov35ye70zfx.png

Kasiulka ja lubię koszule i w sumie tylko w koszulach śpię, więc do tej muzzy dokupie chyba jednak taką lepszą,żebym później w niej się nie upocila [emoji6]

Dziękuję mamuśki [emoji4]

3jgxhqvkn04csc4c.png

Ewcia, super te szorty. Tylko, że ja mam wyjątkowo szeroki uda i boje się że nie uda mi się rozmiaru dopasować. Ciekawe czy są stacjonarnie, żeby przymierzyć.

Lilith, Ty to masz już chyba gotową wyprawkę? :) Super zakupy :-) :)

Truskawka, ta druga śliczna ale pierwsza chyba praktyczniejsza

Kasiulka, też mam te spodenki z pepco, zakupione 2 lata temu :) Polecam :)

Ale wybór tych koszul jest, jeszcze nie doszłam do tego momentu kompletowania wyprawki :) Ja zazwyczaj śpię w bluzkach męża, więc do koszul, tez się chyba przekonam :)

reklama
Do góry