reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

reklama
AIM - tka nie do konca w temacie
emoji6.png
- jestes zadowolone z tego urządzenia do redukcji cellulitu?
Wstępnie tak. Nic się nie powiększyło, z ud wydaje mi się że wręcz trochę zeszło. Tyłek został taki sam ale mało nad nim pracowałam tym więc mam plan skupić się na nim bardziej i może wtedy też będzie lepszy :)

Kasiulka też widziałam grzywke ale myślałam że może zdjęcie jakieś stare:D taka opalona się wydajesz:D

Mi właśnie przyszedł adapter do pasów be safe za 50zl używany:) myślicie że można to prac normalnie? Bo brzydze się po kimś [emoji14]

Zamówiłam też te spodenki z hm mam nadzieję że trafiłam z rozmiarem:( wzięłam taki jaki noszę.. i sukienkę tam kupiłam dzersejowa za 30zl.

Puki co kupuje tylko dla siebie [emoji16]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova myślę, że można prać normalnie powinna być metka, a jak nie ma to i tak nic nie powinno się stać :)
A jak już wszystko dla siebie kupisz to zaczniesz dla małej kupować, najważniejsze to zadowolona mama :D

Maziajka sprobuje koniecznie. Najgorzej to jak sika to mleko na poczatku kazdego karmienia z tej wolnej piersi :D

Lilth chyba zadowolona. Oczywiscie tez ukladam (prostuje) po myciu wlosow

Pumrlova tez bym prala normalnie

reklama
Pola@ fajna ta koszula , ja właśnie dostaję zawrotu głowy od tych koszul

Dziewczyny , które macie już kupione koszule i jesteście zadowolone , podpowiedzcie proszę :)

Ja po poprzedniej ciązy mam jedną koszulę MUZZY , ale wtedy to nie było wyboru, teraz to jakiś szał :)

Link do: Koszula kopertowa do karmienia / ciążowa Muzzy *szara* :: Pierwsza-Wyprawka PL

zastanawiam się nad takimi rozpinanymi na napy , ale czy ta cena nie jest za niska i jakość bawełny będzie ok ?

Link do: Koszula Koszulka nocna ciążowa do karmienia rozm M

i takie mi się podobają, trochę droższe

Link do: 100% bawełniana rozpinana koszula nocna M 38
Link do: Rozpinana koszula nocna damska do karmienia M 38

Losie , ja zacznę kompletować już tą wyprawkę i to się do porodu nie wyrobię heheheheh :):)

Do góry