reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

reklama
AIM - tka nie do konca w temacie
emoji6.png
- jestes zadowolone z tego urządzenia do redukcji cellulitu?
Wstępnie tak. Nic się nie powiększyło, z ud wydaje mi się że wręcz trochę zeszło. Tyłek został taki sam ale mało nad nim pracowałam tym więc mam plan skupić się na nim bardziej i może wtedy też będzie lepszy :)

Kasiulka też widziałam grzywke ale myślałam że może zdjęcie jakieś stare:D taka opalona się wydajesz:D

Mi właśnie przyszedł adapter do pasów be safe za 50zl używany:) myślicie że można to prac normalnie? Bo brzydze się po kimś [emoji14]

Zamówiłam też te spodenki z hm mam nadzieję że trafiłam z rozmiarem:( wzięłam taki jaki noszę.. i sukienkę tam kupiłam dzersejowa za 30zl.

Puki co kupuje tylko dla siebie [emoji16]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova myślę, że można prać normalnie powinna być metka, a jak nie ma to i tak nic nie powinno się stać :)
A jak już wszystko dla siebie kupisz to zaczniesz dla małej kupować, najważniejsze to zadowolona mama :D

Maziajka sprobuje koniecznie. Najgorzej to jak sika to mleko na poczatku kazdego karmienia z tej wolnej piersi :D

Lilth chyba zadowolona. Oczywiscie tez ukladam (prostuje) po myciu wlosow

Pumrlova tez bym prala normalnie

reklama
Pola@ fajna ta koszula , ja właśnie dostaję zawrotu głowy od tych koszul

Dziewczyny , które macie już kupione koszule i jesteście zadowolone , podpowiedzcie proszę :)

Ja po poprzedniej ciązy mam jedną koszulę MUZZY , ale wtedy to nie było wyboru, teraz to jakiś szał :)

Link do: Koszula kopertowa do karmienia / ciążowa Muzzy *szara* :: Pierwsza-Wyprawka PL

zastanawiam się nad takimi rozpinanymi na napy , ale czy ta cena nie jest za niska i jakość bawełny będzie ok ?

Link do: Koszula Koszulka nocna ciążowa do karmienia rozm M

i takie mi się podobają, trochę droższe

Link do: 100% bawełniana rozpinana koszula nocna M 38
Link do: Rozpinana koszula nocna damska do karmienia M 38

Losie , ja zacznę kompletować już tą wyprawkę i to się do porodu nie wyrobię heheheheh :):)

Do góry