reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

reklama
Dzięki dziewczyny za rady, Lilith ta co pokazałas jako 3 to tez ja widzialam i sie zastanawiam cały czas, napewno to musi byc cos na kółeczkach, zebym mogla sobie jezdzic tym po domu.

Co do koszul to popieram- napewno zatrzaski musza byc zamiast guzików, bo guziki długo sie nie utrzymaja przy wyjmowaniu cycka co 3 h.

Fajne te spodenki, ale ja bede polowac na spodenki zwykłe na gumke, nie lubie tych rzeczy z pasem ciązowym, szczegolnie na lato moze to byc niewygodne.

Ja też znienawidzilam guziki na bokach tych koszulek! Teraz tylko na zakładkę kupuje.

f2w3rjjgy5cue5bk.png

To ja na lato mam takie
1489487565-aaaaaa.jpeg
1489487577-aaaaaa.jpeg
1489487590-aaaaaa.jpeg

Krótsze mam różowe takie normalne pod brzuch. I dwie spódniczki z dresowego materialu. Do tego masę sukienek. Nic nie kupuje więcej.
A jeśli chodzi o koszule to mam kilka z dużym kopertowym dekoltem to chyba będą mogły być. Jakby mi rozpisane nie podeszły.
Zaraz siądę i zamówię trochę wyprawkowych rzeczy :) albo chociaż wybiore.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Aga, zależy co komu się podoba. Mi te wózki nie przypadły do gustu :p
A raczej te gondole z tym plastikiem u dołu... Czy co to tam jest

reklama
to też najpierw zobaczyłabym na żywo. Ja np. jestem bardzo wybreda jeżeli chodzi o wózki i na żywo prawie żaden mi się nie podoba hihih:) (ze względu na funkcjonalność, nie wygląd)

Do góry