reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Morelka my też zakupowi bardziej :)
Przez te kilka dni kupiłam, kosmetyki dla małej, kosz na pieluchy, monitor oddechu, resztę butli i smoka, ręcznik do kąpieli, burpy dokupione, 2 otulacze, przescieradelka.
Na szumisia po porównaniu wishbera i lionharta zdecydowaliśmy się jednak na Zazu, dla nas zdecydowanie lepszy.
Przyszła juz torba do wózka, jest suuuper i ciesze się, że zdecydowałam się na tą a nie skipy etc.
Cześć zdjęć :) cześć jeszcze nie dotarła.

Jeszcze z kosmetyków chce kupić jak zawsze viburcon i chyba windy kupie. To byłoby gotowe.
Zdecydowaliśmy juz jaka podkładka.
oban-black-front-back.jpg
_20170313_093405.JPG
_20170313_093309.JPG
Zazu_Liz_the_Lamb_and_baby_1024x1024.jpg
IMG_1377.JPG

Załączniki

• IMG_1377.JPG
    IMG_1377.JPG
    109,1 KB · Wyświetleń: 327
  • oban-black-front-back.jpg
    oban-black-front-back.jpg
    198,2 KB · Wyświetleń: 328
  • _20170313_093405.JPG
    _20170313_093405.JPG
    786,8 KB · Wyświetleń: 333
  • _20170313_093309.JPG
    _20170313_093309.JPG
    562,3 KB · Wyświetleń: 330
  • Zazu_Liz_the_Lamb_and_baby_1024x1024.jpg
    Zazu_Liz_the_Lamb_and_baby_1024x1024.jpg
    44,7 KB · Wyświetleń: 342
reklama
Truskawka ja mam moja kołyske, a właściwie przywiozą mi ja za jakiś czas. Moi rodzice dostali od kolegów taty z pracy na slubie. Zobaczę w jakim jest stanie bo w końcu ma już 35 lat prawie.
Z kolei ja się zastanawiam nad dostawa na początek, chociaż 3 miesiące. Dzidzia na pewno nie będzie z nami spała, mąż się nie zgodzi do czasu aż Dzidź, sam będzie wchodził do luzka, a wolałabym mieć oko na niego. Tyle że mamy łóżko robione pod nas tzn materac na wysokości 70 cm a takich raczej wysokich dostatek nie ma. Muszę to jeszcze przemyśleć, omówić z mężem .

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Przyszła mi spora część wyprawki szpitalnej :-) kupiłam taką samą koszulkę do szpitala jak Kasiulka, polecam jest super :-) bałam się że będzie za krótka, ale jest ok:-)
Dorzucam do sprawdzonych sprzedawców z allegro JustineX tu zamówiłam koszulkę, rzeczy do szpitala i wszystko przyszło bardzo szybko, nie mam zastrzeżeń :-)

Dziękuję za informację dotyczące rozkow i otulaczy:) zobaczymy co do maja wymyślę bo wtedy zacznę zakupy jakiekolwiek :)

Truskawka ładniejsza ta druga jeśli o to chodzi [emoji14]

Lilith mega fajne zakupy!:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Otulac czy nie otulac, o to jest pytanie;)

Ja corci nie otulalam, teraz zobaczymy, kupiłam na próbę taki otulacz z motherhood (woombie, o których pisała Lilith wydają mi się zbyt hardcorowe;))

Link do: Motherhood otulaczek becik różek ANTYKOLKOWY

W sumie to dziecko można otulić czymkolwiek hihi wystarczy tetra;)

Lilith co to za torba?
Ten Zazu jest śliczny, też chce takiego hihi:) już znalazlam, że w pl też można je kupić, tylko muszę poczytać jakie dźwięki wydają:)
Ps. fajnie, że już jesteś:)

Truskawka wg mnie estetyczniej wygląda kosz Mojżesza (twoja druga propozycja), chociaż ja wybrałabym coś ze szczebelkami, żeby podglądać swobodnie dziecko i żeby dziecko mogło oglądać świat:)

reklama
Morelka my też zakupowi bardziej :)
Przez te kilka dni kupiłam, kosmetyki dla małej, kosz na pieluchy, monitor oddechu, resztę butli i smoka, ręcznik do kąpieli, burpy dokupione, 2 otulacze, przescieradelka.
Na szumisia po porównaniu wishbera i lionharta zdecydowaliśmy się jednak na Zazu, dla nas zdecydowanie lepszy.
Przyszła juz torba do wózka, jest suuuper i ciesze się, że zdecydowałam się na tą a nie skipy etc.
Cześć zdjęć :) cześć jeszcze nie dotarła.

Jeszcze z kosmetyków chce kupić jak zawsze viburcon i chyba windy kupie. To byłoby gotowe.
Zdecydowaliśmy juz jaka podkładka.Zobacz załącznik 798610 Zobacz załącznik 798611 Zobacz załącznik 798612 Zobacz załącznik 798613 Zobacz załącznik 798609
Super zakupy!!!

Zazu skradł i moje serce i choć nie chciałam szumisia to ten hmm zastanowię się :))

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Do góry