reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Morelka my też zakupowi bardziej :)
Przez te kilka dni kupiłam, kosmetyki dla małej, kosz na pieluchy, monitor oddechu, resztę butli i smoka, ręcznik do kąpieli, burpy dokupione, 2 otulacze, przescieradelka.
Na szumisia po porównaniu wishbera i lionharta zdecydowaliśmy się jednak na Zazu, dla nas zdecydowanie lepszy.
Przyszła juz torba do wózka, jest suuuper i ciesze się, że zdecydowałam się na tą a nie skipy etc.
Cześć zdjęć :) cześć jeszcze nie dotarła.

Jeszcze z kosmetyków chce kupić jak zawsze viburcon i chyba windy kupie. To byłoby gotowe.
Zdecydowaliśmy juz jaka podkładka.
oban-black-front-back.jpg
_20170313_093405.JPG
_20170313_093309.JPG
Zazu_Liz_the_Lamb_and_baby_1024x1024.jpg
IMG_1377.JPG

Załączniki

• IMG_1377.JPG
    IMG_1377.JPG
    109,1 KB · Wyświetleń: 321
  • oban-black-front-back.jpg
    oban-black-front-back.jpg
    198,2 KB · Wyświetleń: 322
  • _20170313_093405.JPG
    _20170313_093405.JPG
    786,8 KB · Wyświetleń: 327
  • _20170313_093309.JPG
    _20170313_093309.JPG
    562,3 KB · Wyświetleń: 324
  • Zazu_Liz_the_Lamb_and_baby_1024x1024.jpg
    Zazu_Liz_the_Lamb_and_baby_1024x1024.jpg
    44,7 KB · Wyświetleń: 336
reklama
Truskawka ja mam moja kołyske, a właściwie przywiozą mi ja za jakiś czas. Moi rodzice dostali od kolegów taty z pracy na slubie. Zobaczę w jakim jest stanie bo w końcu ma już 35 lat prawie.
Z kolei ja się zastanawiam nad dostawa na początek, chociaż 3 miesiące. Dzidzia na pewno nie będzie z nami spała, mąż się nie zgodzi do czasu aż Dzidź, sam będzie wchodził do luzka, a wolałabym mieć oko na niego. Tyle że mamy łóżko robione pod nas tzn materac na wysokości 70 cm a takich raczej wysokich dostatek nie ma. Muszę to jeszcze przemyśleć, omówić z mężem .

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Przyszła mi spora część wyprawki szpitalnej :-) kupiłam taką samą koszulkę do szpitala jak Kasiulka, polecam jest super :-) bałam się że będzie za krótka, ale jest ok:-)
Dorzucam do sprawdzonych sprzedawców z allegro JustineX tu zamówiłam koszulkę, rzeczy do szpitala i wszystko przyszło bardzo szybko, nie mam zastrzeżeń :-)

Dziękuję za informację dotyczące rozkow i otulaczy:) zobaczymy co do maja wymyślę bo wtedy zacznę zakupy jakiekolwiek :)

Truskawka ładniejsza ta druga jeśli o to chodzi [emoji14]

Lilith mega fajne zakupy!:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Otulac czy nie otulac, o to jest pytanie;)

Ja corci nie otulalam, teraz zobaczymy, kupiłam na próbę taki otulacz z motherhood (woombie, o których pisała Lilith wydają mi się zbyt hardcorowe;))

Link do: Motherhood otulaczek becik różek ANTYKOLKOWY

W sumie to dziecko można otulić czymkolwiek hihi wystarczy tetra;)

Lilith co to za torba?
Ten Zazu jest śliczny, też chce takiego hihi:) już znalazlam, że w pl też można je kupić, tylko muszę poczytać jakie dźwięki wydają:)
Ps. fajnie, że już jesteś:)

Truskawka wg mnie estetyczniej wygląda kosz Mojżesza (twoja druga propozycja), chociaż ja wybrałabym coś ze szczebelkami, żeby podglądać swobodnie dziecko i żeby dziecko mogło oglądać świat:)

reklama
Morelka my też zakupowi bardziej :)
Przez te kilka dni kupiłam, kosmetyki dla małej, kosz na pieluchy, monitor oddechu, resztę butli i smoka, ręcznik do kąpieli, burpy dokupione, 2 otulacze, przescieradelka.
Na szumisia po porównaniu wishbera i lionharta zdecydowaliśmy się jednak na Zazu, dla nas zdecydowanie lepszy.
Przyszła juz torba do wózka, jest suuuper i ciesze się, że zdecydowałam się na tą a nie skipy etc.
Cześć zdjęć :) cześć jeszcze nie dotarła.

Jeszcze z kosmetyków chce kupić jak zawsze viburcon i chyba windy kupie. To byłoby gotowe.
Zdecydowaliśmy juz jaka podkładka.Zobacz załącznik 798610 Zobacz załącznik 798611 Zobacz załącznik 798612 Zobacz załącznik 798613 Zobacz załącznik 798609
Super zakupy!!!

Zazu skradł i moje serce i choć nie chciałam szumisia to ten hmm zastanowię się :))

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Do góry