reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

reklama
Tak,tamte tez sa,tak jak były,ale wprowadzili nową serię właśnie Natural i one podobne są właśnie to tych piersiopodobnych....

No właśnie tego się nie zapytałam :D a wizyta dopiero 29 maja kolejna.....

Wydawało mi się, że dotyczy to dwóch typów, ale jak oglądam to ten natural jest faktycznie jak tommy....

Ja używałam aventu teraz będę ćwiczyć medeli a co do avent natural to czy one mimo że podobne nie mają innego smoczka, wydaje mi się ze o przepływ się rozchodzi aby nie leciało jak z kranu tylko aby zmusić do ssania malucha, ta medeli jest taka jak cycek i nie jest prosto z niej korzystać że się dziecko nie przyzwyczaja

To co powiem nie wynika z mojej wiedzy czy doświadczenia,chyba bardziej z instynktu ale jeśli pierwsza butelka ma sluzyc tylko do karmienia z odskoku w razie nieobecnosci to warto zostać przy smoczku w ksztalcie kobiecej piersi. Wszystko się zmienia kiedy karmienia butelka z jakiegoś ważnego powodu jest więcej niż bezpośrednio z piersi, wtedy może jednak lepiej pobudzic dzieciątko to większej pracy stosujac butelki ze standardowym smoczkiem.
;-) :-D

reklama
Michasia w zasadzie to fakt mi kp z Oliwia nie wyszlo i jakos szczegolnie nie przykladalam do tego wagi jaka ma byc butelka wzielam taką jaką sisa uzywala dla syna ;-) teraz chce kp i butelke od czasu do czasu ;) tz sierpien mam ostro.zwalony :/ 2 wesela panienskie ktore chyba bedzie wypadem na week. Jak bedzie to wiem ze rezygnuje no coz miesieczny glut to troszke za malo moim zdaniem na cos takiego.Nie wiem moze zmienie jeszcze zdanie ;)

Do góry