reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

Ja do nosa mam Sopelek. Sprawdzał się dobrze, ale był bardzo mało używany, bo mały nie chorował. Jak miał ok. roku nauczył się dmuchać nos, więc w tej chwili już nic nie używamy poza chusteczkami.

michasia chodzi Ci o te butelki do laktatora? Ja w nich tylko przechowywałam/mroziłam mleko. Jak chciałam podać małemu to przelewałam do butelki TT.

reklama
Ja do nosa mam Sopelek. Sprawdzał się dobrze, ale był bardzo mało używany, bo mały nie chorował. Jak miał ok. roku nauczył się dmuchać nos, więc w tej chwili już nic nie używamy poza chusteczkami.

michasia chodzi Ci o te butelki do laktatora? Ja w nich tylko przechowywałam/mroziłam mleko. Jak chciałam podać małemu to przelewałam do butelki TT.

Heh no właśnie tak myślałam ze z tymi butelkami to będzie najlepszy sposób :-)

thriade 9 maja :-)

no kati podziwiam pod koniec czerwca na wesele ale w sumie jak się będziesz dobrze czułą to czemu nie aby tylko upału nie było .......;-)

ja jeszcze komunie mam w rodzinie z początku czerwca ale nie wiem czy pójdę......chyba że tylko na chwilę dać prezent zjeść coś na szybko i do domu.....
a po przemyśleniu stwierdziłam że poszukam jeszcze długiej ale w sklepie online bo tak na olx to jak mi się nie spodoba czy rozmiar nie podpasuje to ani nie wymienię ani nie zwrócę a jak się wkurzę to kupię krótką i założę balerinki przed kim ja się będę stroić przed teściami :-D

A co sadzisz o takiej? Tak właśnie wygląda sukienka do urzedu w mojej głowie :-)
I na wesele też bym ubrała :-)

Załączniki

• 1428669858176.jpg
    1428669858176.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 60

robiłam identycznie, teraz zakupiłam jedną butelke medela calma i jedną TT zobaczymy
A co sadzisz o takiej? Tak właśnie wygląda sukienka do urzedu w mojej głowie :-)
I na wesele też bym ubrała :-)

bardzo ładna :-)

Ja dziś znów trochę kaski wydałam.... Zamówiłam drugie łóżeczko, które będzie u moich rodziców, Miało być turystyczne, ale pooglądałam na żywo i szału nie zrobiło na mnie, więc wyszło też drewniane, bo jednak dosyć często tam przebywamy, więc niech ma nasz maluszek porządne spanie z dobrym materacem :p no i kilka higienicznych spraw, typu pierwsza koszula do szpitala z cienkim szlafrokiem, ochraniacze te nieprzemakające na materac, szczoteczka na palec do dziąsełek i skarpetki :p

Dziewczyny.
Byłam dziś z Wiki u neurologopedy - najlepszego w Polsce, dr. Łada - jest lekarzem. Moja Wiki ma duże problemy z jedzeniem. I uwaga co mi powiedziała, że jedną z rzeczy jaką muszę zmienić u Wiki i zastosować u Weroniki,żeby nie popełnić tego samego błędu to zmienić butelkę do mleka. Używamy tommy tippe - powiedziała, że to owszem dobre butelki ale dla leniwych dzieci, nie zalecane.... powiedziała, ze TYLKO AVENT lub LOVI.
No więc ja zmieniam Wiki i kupię Weronice Aventu.

a byłam zakochana w tomme tippy....

reklama
Do góry