reklama
P
pani.olga
Gość
Otulacze do mnie nie przemawiaja... Ja jednak zostane przy rozku. A Makaszka ma sliczne rzeczy ale chyba trudno o uniwersalne wzory
niestety rożki z reguły są bardzo grube (np. te Makaszki) i na lato się nie nadają.
Monia861
Fanka BB :)
Ja mam termin na koncowke lipca a sierpien czesto bywa deszczowy i chlodny... Dlatego takie decyzje bede podejmowac ciut pozniej, jak chociaz prognozy pogody dlugoterminowe bede znala a teraz 3 kocyki kupie i tyle bo to sie zawsze przyda.
P
pani.olga
Gość
Ja mam termin na koncowke lipca a sierpien czesto bywa deszczowy i chlodny... Dlatego takie decyzje bede podejmowac ciut pozniej, jak chociaz prognozy pogody dlugoterminowe bede znala a teraz 3 kocyki kupie i tyle bo to sie zawsze przyda.
no, mojej koleżance córka się urodziła 20 lipca 2014 i cały sierpień w samej pieluszce była, bo było naprawdę gorąco. jak będzie chłodniej, to po prostu się cieplejszym kocykiem okryje + otulaczek, ale na gruby rożek i tak może być za gorąco. niestety ponoć świeże mamy mają tendencję do ubierania dziecka w 100 warstw q; a zasada (jak wyczytałam) jest taka, że dziecku trzeba jedną warstwę więcej niż sobie zakładać.
no ale faktycznie taki rożek to można nabyć w lipcu, sugerując się prognozami.
karolina859
Ja też zamierzam karmić małego piersią moją córkę karmiłam 1,5 roku a synka nie cały miesiąc ale to już z lenistwa bo wygodniej było karmić butelką .. Takie myślenie sprzed 8 lat ..
Teraz zamierzam karmić wyłącznie piersią.. niczym więcej.. i oby jak najdłużej a cycochy mam naprawdę sporych rozmiarów w tej ciąży..
Co mnie cieszy bo przedtem były wymęczone przez dzieciaczki i nie nadawały się do niczego he he za to teraz są megaa duże
Wyprawka dla mnie.. hmm.. dość wcześnie zaczęłam nosić luzne spodnie.. teraz zakupiłam sobie już 3 pary spodni ciążowych i leginsy.. z pasem... Ciężko mi się przyzwyczaić do ich noszenia...
Mam już w swojej szafce większe tuniczki , bluzeczki, sweterki ... Jedynie nową kurtę będę sobie musiała zmienić bo już ledwo co się dopinam...
A maluszkowi kupiłam kilka ciuszków z tej serii z napisami " I love Mum" oraz "I love Dad" ... są boskie..
Teraz zamierzam karmić wyłącznie piersią.. niczym więcej.. i oby jak najdłużej a cycochy mam naprawdę sporych rozmiarów w tej ciąży..
Co mnie cieszy bo przedtem były wymęczone przez dzieciaczki i nie nadawały się do niczego he he za to teraz są megaa duże
Wyprawka dla mnie.. hmm.. dość wcześnie zaczęłam nosić luzne spodnie.. teraz zakupiłam sobie już 3 pary spodni ciążowych i leginsy.. z pasem... Ciężko mi się przyzwyczaić do ich noszenia...
Mam już w swojej szafce większe tuniczki , bluzeczki, sweterki ... Jedynie nową kurtę będę sobie musiała zmienić bo już ledwo co się dopinam...
A maluszkowi kupiłam kilka ciuszków z tej serii z napisami " I love Mum" oraz "I love Dad" ... są boskie..
karolina859
P
pani.olga
Gość
reklama
angi-wawa1988
Albo ja jestem taja rypnieta, ze dziewczynka by miala wszystko rozowe i mega slodkie
He he Monia ja się broniłam od różu i tak w prezencie dostała masę różowych rzeczy po jakimś czasie nudzi się ten kolor
Ja jeszcze nic nie kupiłam dzidzi po 11 lutego kupie