reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

Jak z motherhood na stronie poklikalam wszystko co bym chciala to mi wyszlo uwaga 1800zl i nie pomylilam sie z iloscia zer... niestety.

Ktos mial od nich posciele? Bo zastanawiam sie nad ich jakoscia.

reklama
Ja jak narazie mam sam kojec, więc nie pomogę zbyt wiele, ale też zastanawiam się nad dodatkową fasolką do karmienia.... Zobaczę jak to wyjdzie na początku, a potem najwyżej dokupię jak nie będzie wygodnie :p

Co do zakupów to ja już mam kilka rzeczy dla bobaska na stanie:
silikonowy-smoczek-nuk-disney-6-18m-czerwony.jpgcool-club-pajac-rozmiar-68-m-iext26514445.jpgcool-club-komplet-rozmiar-62-m-iext27381260.jpgcool-club-rekawiczki-niemowlece-3-pack-rozmiar-uniwersalny-m-iext26504521.jpg

a dla siebie kojec do spania i idą rajstopy ciążowe z gatty, podobno najlepsze, bo pas ciążowy rośnie z brzuszkiem, a ja natrafiłam raz na takie, które od razu miały luz na duży brzuchol :p

Załączniki

• silikonowy-smoczek-nuk-disney-6-18m-czerwony.jpg
    silikonowy-smoczek-nuk-disney-6-18m-czerwony.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 86
  • cool-club-pajac-rozmiar-68-m-iext26514445.jpg
    cool-club-pajac-rozmiar-68-m-iext26514445.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 76
  • cool-club-komplet-rozmiar-62-m-iext27381260.jpg
    cool-club-komplet-rozmiar-62-m-iext27381260.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 80
  • cool-club-rekawiczki-niemowlece-3-pack-rozmiar-uniwersalny-m-iext26504521.jpg
    cool-club-rekawiczki-niemowlece-3-pack-rozmiar-uniwersalny-m-iext26504521.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 69
Monia ta fasolka nie jest jakaś wielka. Wewnętrzny wymiar jest taki, że jak założyłam na brzuch to mi jakoś bardzo nie spadała, mogłam kilka kroków zrobić. Jak znajdę jakieś zdjęcie z karmienia to wstawię.

Widzę u kornelii łapki niedrapki. Polecam w zamian skarpetki. Lepiej trzymaja się na małej rączce. Mi przynajmniej niedrapki ciągle spadały. Skarpetek używałam tez jako rękawiczek pierwszej zimy.

W ogóle w smyku są teraz duże przeceny i całkiem fajne ciuszki tylko niestety większość na zimę. Mimo to warto zajrzeć, bo ceny naprawdę przez pół podzielone.

Edit: Nie znalazłam z samego karmienia, ale tu porównanie do naszego 7-dniowego synka.
P1070026_2.jpg

Załączniki

• P1070026_2.jpg
    P1070026_2.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 77
Ostatnia edycja:
Ja dla Oliwi zaopatrzyłam się w smyku :) co chwile dostaje sms ze promocja itd albo maila chyba jedyna reklama która nie działa mi na nerwy ;) a no i empiku meile też mnie nie drażnią ;)

Gurek dzieki za zdjecie :) Teraz mam jasny obraz wielkosci :) Swoja droga cudne to twoje malenstwo :)

Ja tez planuje kupic cala mase skarpetek, bo jakos tak mi sie wydaje, ze bede noszone, zeby w chlodne wieczory dziecko z golymi pydkami nie lezalo.

reklama
Do góry