reklama
kornelia1802
Fanka BB :)
Ja jak narazie mam sam kojec, więc nie pomogę zbyt wiele, ale też zastanawiam się nad dodatkową fasolką do karmienia.... Zobaczę jak to wyjdzie na początku, a potem najwyżej dokupię jak nie będzie wygodnie
Co do zakupów to ja już mam kilka rzeczy dla bobaska na stanie:
a dla siebie kojec do spania i idą rajstopy ciążowe z gatty, podobno najlepsze, bo pas ciążowy rośnie z brzuszkiem, a ja natrafiłam raz na takie, które od razu miały luz na duży brzuchol
Co do zakupów to ja już mam kilka rzeczy dla bobaska na stanie:
a dla siebie kojec do spania i idą rajstopy ciążowe z gatty, podobno najlepsze, bo pas ciążowy rośnie z brzuszkiem, a ja natrafiłam raz na takie, które od razu miały luz na duży brzuchol
Załączniki
-
silikonowy-smoczek-nuk-disney-6-18m-czerwony.jpg16,7 KB · Wyświetleń: 86
-
cool-club-pajac-rozmiar-68-m-iext26514445.jpg19,4 KB · Wyświetleń: 76
-
cool-club-komplet-rozmiar-62-m-iext27381260.jpg23,7 KB · Wyświetleń: 80
-
cool-club-rekawiczki-niemowlece-3-pack-rozmiar-uniwersalny-m-iext26504521.jpg12,8 KB · Wyświetleń: 69
kornelia1802
Trafiony kupiłam w smyku na wyprzedaży, a zamiar był tylko na poduchę wtedy
Monia ta fasolka nie jest jakaś wielka. Wewnętrzny wymiar jest taki, że jak założyłam na brzuch to mi jakoś bardzo nie spadała, mogłam kilka kroków zrobić. Jak znajdę jakieś zdjęcie z karmienia to wstawię.
Widzę u kornelii łapki niedrapki. Polecam w zamian skarpetki. Lepiej trzymaja się na małej rączce. Mi przynajmniej niedrapki ciągle spadały. Skarpetek używałam tez jako rękawiczek pierwszej zimy.
W ogóle w smyku są teraz duże przeceny i całkiem fajne ciuszki tylko niestety większość na zimę. Mimo to warto zajrzeć, bo ceny naprawdę przez pół podzielone.
Edit: Nie znalazłam z samego karmienia, ale tu porównanie do naszego 7-dniowego synka.
Widzę u kornelii łapki niedrapki. Polecam w zamian skarpetki. Lepiej trzymaja się na małej rączce. Mi przynajmniej niedrapki ciągle spadały. Skarpetek używałam tez jako rękawiczek pierwszej zimy.
W ogóle w smyku są teraz duże przeceny i całkiem fajne ciuszki tylko niestety większość na zimę. Mimo to warto zajrzeć, bo ceny naprawdę przez pół podzielone.
Edit: Nie znalazłam z samego karmienia, ale tu porównanie do naszego 7-dniowego synka.
Załączniki
Ostatnia edycja:
angi-wawa1988
Ja dla Oliwi zaopatrzyłam się w smyku co chwile dostaje sms ze promocja itd albo maila chyba jedyna reklama która nie działa mi na nerwy a no i empiku meile też mnie nie drażnią
Monia861
Gurek dzieki za zdjecie Teraz mam jasny obraz wielkosci Swoja droga cudne to twoje malenstwo
Ja tez planuje kupic cala mase skarpetek, bo jakos tak mi sie wydaje, ze bede noszone, zeby w chlodne wieczory dziecko z golymi pydkami nie lezalo.
Ja tez planuje kupic cala mase skarpetek, bo jakos tak mi sie wydaje, ze bede noszone, zeby w chlodne wieczory dziecko z golymi pydkami nie lezalo.
angi-wawa1988
Przy zakupie warto zwrócić uwagę by były hmm luźne, nie sciskaly kostki
angi-wawa1988
Czy którąś kupowała na stronie Bubi Boo - Bubi Boo
reklama
Monia861
Czyli tak jak dla doroslych zeby krew miala szanse doplynac do palcow Nie znosze ciasnych skarpetPrzy zakupie warto zwrócić uwagę by były hmm luźne, nie sciskaly kostki