Monia861
Fanka BB :)
Olga sliczne! Marynistyczne Ale jak dla mnie to typowo dla chlopca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no ja się tak nie sugeruję wzorami i kolorami, ale dobrze się składa, bo akurat będzie chłopakOlga sliczne! Marynistyczne Ale jak dla mnie to typowo dla chlopca
pani.olga nie znalazłam rożka do karmienia u makaszki, a chciałam zobaczyć jak wygląda. Powiem Ci, że ten z motherhood super nadaje się w podróż i do szpitala. Do szptala nie wzięłam i do tej pory nie mogę odżałować. A jeżeli mowa o podróży to zjeździł ze mną całą Polskę, obskoczył większość stacji benzynowych ;P i idealnie nadaje się do karmienia w samochodzie (nie jest za duży, a jak się go ułoży to dzieciaczka wygodnie można karmić.
Zapomniałam. Na rogala do karmienia warto kupić poszewkę, bo często zdażają się wpadki,że mleko gdzieś bokiem poleci i wtedy łatwiej wyprać, niż całą poduszkę. I szybciej schnie
Jak już piszę o stacjach benzynowych to większość BP i Mc donalds wszystkie) posiadają przewijaki. Natomiast Orlen raczej nie ma.