reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

reklama
fajne te kocyki.. tylko że niektóre ceny są kosmiczne..( przynajmniej dla mnie) jeden kocyk to stanowczo za mało( a co dopiero skompletować resztę wyprawki) a w sklepach dziecięcych można też trafić ładne, dobre gatunkowo..

ja kupiłam u Makaszki 2 kocyki, jeden na lato i jeden na zimę, zapłaciłam ok. 100 zł. te La Millou zdecydowanie za drogie. a wzory wybrałam uniwersalne. nabyłam też rożek, ale go zwróciłam i kupiłam otulaczek motherhood.

Otulacze do mnie nie przemawiaja... Ja jednak zostane przy rozku. A Makaszka ma sliczne rzeczy ale chyba trudno o uniwersalne wzory ;)

reklama
ja kupiłam granatowo-granatowy w kotwice na zimę i granatowo-czerwony w zygzaki na lato. pomijając jakieś naprawdę charakterystyczne różowe kwiatki, to dla mnie większość wzorów jest uniwersalna (; nie znając płci kupiłam body w koparki :D i córce też bym je założyła.

Do góry