martyska1223
Fanka BB :)
Pani Olga, tez chcialam zamówić ale nie mogę znalesc tej bluzy to chyba była ostatnia sztuka wrr
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A moim zdaniem, każdy wydaje pieniądze w taki sposób jaki chce. Jedni kupują kocyk za 300 zł inni za 30 zł. Co kogo to obchodzi. Wrzucajcie linki z różnymi cenowo rzeczami, a każdy wybierze co mu się będzie podobało.
Pani.olga - sugerowałam się ceną kocyka, który wrzuciła mamapatryka (z wysyłką jakieś 90zł), poza tym te kocyki były tańsze, a teraz już są tylko w tym sklepie. Ja jestem fanem szwajcarskich kocyków david fussenger, ale ostrzegam tanie nie są - Kocyki dziecięce - Dla dzieci - Tylko w Calvado - David Fussenegger
Pani Olga, tez chcialam zamówić ale nie mogę znalesc tej bluzy to chyba była ostatnia sztuka wrr