reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

reklama
A moim zdaniem, każdy wydaje pieniądze w taki sposób jaki chce. Jedni kupują kocyk za 300 zł inni za 30 zł. Co kogo to obchodzi. Wrzucajcie linki z różnymi cenowo rzeczami, a każdy wybierze co mu się będzie podobało.

Ewcia śliczne te kocyki. Ja już niestety mam komplet, więc nie będę dokupowała.

Co do kocyków to ja napewno zainwestuję w chociaż jedną mgiełkę bambusową :) super sprawa na lato, popatrzcie sobie, są różne ceny, ale ma bardzo fajne właściwości :)

A moim zdaniem, każdy wydaje pieniądze w taki sposób jaki chce. Jedni kupują kocyk za 300 zł inni za 30 zł. Co kogo to obchodzi. Wrzucajcie linki z różnymi cenowo rzeczami, a każdy wybierze co mu się będzie podobało.

strasznie agresywnie podchodzisz do każdego, kto ma inne zdanie. ja nikogo nie atakuję, wyraziłam swoje zdanie. któraś z dziewczyn jakiś czas temu pisała, że forum od tego jest, a nie po to, żeby się przy każdym poście zastanawiać czy ktoś się nie obrazi...

Pani.olga - sugerowałam się ceną kocyka, który wrzuciła mamapatryka (z wysyłką jakieś 90zł), poza tym te kocyki były tańsze, a teraz już są tylko w tym sklepie. Ja jestem fanem szwajcarskich kocyków david fussenger, ale ostrzegam tanie nie są - Kocyki dziecięce - Dla dzieci - Tylko w Calvado - David Fussenegger

ładniutkie. testowałaś je może?

Pani Olga, tez chcialam zamówić ale nie mogę znalesc tej bluzy :( to chyba była ostatnia sztuka wrr

jak kupowałam to jeszcze były rozmiary 68 i 62 szare i 62 beżowe, może wymiotło ): ale Smyk ma fajne bluzy z kapturem z uszkami :D tyle że C&A ma dobre materiały i fajne przeceny.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pani.olga - ja jestem kolekcojnerem tych kocyków:D mam dwa małe dziecięce jeden grubszy, drugi cieńszy, dwa normalnych rozmiarów jeden jako narzuta u synka, drugi taki jakby dziergany na kanapie w salonie i jeden ogromniasty na naszym łóżku. Kupiłam tylko jeden mały, reszta to były prezenty na zamówienie:)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnia edycja:
pani.olga jestem bardzo spokojnym człowiekiem i agresja przeze mnie nie przemawia. Przepraszam jeżeli Cię uraziłam, po prostu wolę jak się ktos nie wypowiada jak nie ma nic konkretnego, potwierdzonego doświadczeniem, do powiedzenia. Wymagam od innych tego czego od siebie. Mój błąd. Muszę wziąć na to poprawkę w następnych postach i powstrzymać sie od komentarzy. Jeszcze raz przepraszam.
Skończyłam temat.

reklama
Do góry