reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

reklama
Utrzymuje temperaturę niższą do 2st od otoczenia, pochłania UV, jest leciutki, przyjemny, antyalergiczny,antybakteryjny,bardzo szycko schnie, coś na podobiznę pieluszki, tylko lepszy :p

ola znalazłam coś ciekawego i chyba sama zamówię kocyk - otulaczek bambusowy produkt polski i w bardzo przystępnej cenie 45zł supeRRO newborn | LULLALOVE :-)

Wydaje się fajny ale ja wolałabym go dotknąć, jak któraś z was zamówi proszę o opinię :-)

Madziula a ten kocyk z babyono z bąbelkami oglądałam wczoraj w akpolou był w promocji za niecałe 30zł, niezdecydowałam się na niego bo ta strona z rysunkami wydawała mi się taka bardzo śliska, sztuczna. Dlatego jeśli chodzi o kocyki ja wolę je "wymacać".

Co ja bym bez Was zrobiła, nawet bym pewnie nie wiedziała o tym bambusie :) Też mnie zastanawia, czy takie coś nie jest szorstkie? Pewnie nie skoro specjalnie dla niemowląt - ale też jeśli któraś ma to dawajcie znać :)

Przywieźli mi szafę właśnie do pokoju małej :):):) Może zanim mąż z pracy wróci to złożę parę szuflad, bo bidny ma być późno dziś :/ Łóżeczko chyba zamówię na allegro, bo to z IKEI z szufladami kosztuje aż 600 zł, a w necie są prawie takie same za niecałe 300 - więc nie widzę sensu przepłacać... Jak kupimy łóżeczko to zobaczymy ile faktycznie miejsca nam zostanie na przewijak / komodę i wtedy trzeba będzie coś wybrać...

Co sadzicie o recznie robionych sweterkach dla niemowlaka jak ten np

Załączniki

• 1427715943087.jpg
    1427715943087.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 48
Thriade zazdroszczę szafy, ja jak się nie pomieszczę w komodzie ( co się zapowiada) też męża namówię na szafę dla maleństwa :p

Michasia - ładniutki, myślę że taki sweterek się przyda, tylko zależy z czego zrobiony, niektóre dzieciaczki nie tolerują np. wełny :p sama nie lubię, zaraz mnie swędzi wszystko :p ale znam osoby co umieją wydziergać cudeńka dla dzieci i ubranka i czapeczki, szaliczki, sukieneczki itp. :)

reklama
my nie mamy miejsca na mebelki specjalnie dla dziecka, wypracowaliśmy system pudełkowy (; liczę na to, że szybko się przeniesiemy na własne lub zaczniemy budowę domu i wtedy miejsca będzie ho ho :D

Do góry