reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

reklama
Utrzymuje temperaturę niższą do 2st od otoczenia, pochłania UV, jest leciutki, przyjemny, antyalergiczny,antybakteryjny,bardzo szycko schnie, coś na podobiznę pieluszki, tylko lepszy :p

ola znalazłam coś ciekawego i chyba sama zamówię kocyk - otulaczek bambusowy produkt polski i w bardzo przystępnej cenie 45zł supeRRO newborn | LULLALOVE :-)

Wydaje się fajny ale ja wolałabym go dotknąć, jak któraś z was zamówi proszę o opinię :-)

Madziula a ten kocyk z babyono z bąbelkami oglądałam wczoraj w akpolou był w promocji za niecałe 30zł, niezdecydowałam się na niego bo ta strona z rysunkami wydawała mi się taka bardzo śliska, sztuczna. Dlatego jeśli chodzi o kocyki ja wolę je "wymacać".

Co ja bym bez Was zrobiła, nawet bym pewnie nie wiedziała o tym bambusie :) Też mnie zastanawia, czy takie coś nie jest szorstkie? Pewnie nie skoro specjalnie dla niemowląt - ale też jeśli któraś ma to dawajcie znać :)

Przywieźli mi szafę właśnie do pokoju małej :):):) Może zanim mąż z pracy wróci to złożę parę szuflad, bo bidny ma być późno dziś :/ Łóżeczko chyba zamówię na allegro, bo to z IKEI z szufladami kosztuje aż 600 zł, a w necie są prawie takie same za niecałe 300 - więc nie widzę sensu przepłacać... Jak kupimy łóżeczko to zobaczymy ile faktycznie miejsca nam zostanie na przewijak / komodę i wtedy trzeba będzie coś wybrać...

Co sadzicie o recznie robionych sweterkach dla niemowlaka jak ten np

Załączniki

• 1427715943087.jpg
    1427715943087.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 38
Thriade zazdroszczę szafy, ja jak się nie pomieszczę w komodzie ( co się zapowiada) też męża namówię na szafę dla maleństwa :p

Michasia - ładniutki, myślę że taki sweterek się przyda, tylko zależy z czego zrobiony, niektóre dzieciaczki nie tolerują np. wełny :p sama nie lubię, zaraz mnie swędzi wszystko :p ale znam osoby co umieją wydziergać cudeńka dla dzieci i ubranka i czapeczki, szaliczki, sukieneczki itp. :)

reklama
my nie mamy miejsca na mebelki specjalnie dla dziecka, wypracowaliśmy system pudełkowy (; liczę na to, że szybko się przeniesiemy na własne lub zaczniemy budowę domu i wtedy miejsca będzie ho ho :D

Do góry