reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

Z tego co pamietam to ma solidne zaczepy na pasy i jak zapina sie to siedzi solidnie W samochodzie a waga nie jest lekki i nie jest mega ciezki ...i w srodku z nakladka noworodka dziecko malusie nie lata na boki czyli trzyma dziecko

reklama
A nie napisałam najważniejszego, wreszcie kupiłam pierwsze ciuszki :) Poszłam po wizycie u lekarza do H&M i kupiłam:
body z długim rękawem- rozm 62;
Product Detail | H&M PL
jedno jest całe różowe jak na fotce, a drugie w paseczki biało-różowe
oraz rozczuliły mnie skarpetki:
Product Detail | H&M PL

Oglądałam tę różową kurteczkę, ale nie kupiłam jej jeszcze, zastanowię się nad nią :)

Mąż zbladł i stwierdził, że teraz to już naprawdę jest realne (no rychło w czas się chłopina skapnął) :)

thriade mam takie same bodziaki tylko wersje z żółtym bo jeszcze nie wiedziałam kto tam u mnie mieszka;-) ale ogólnie fajne mają rzeczy dla maluszków w h&m i ceny przystępne :biggrin2:dokładnie jak twój tak i mój z przerażeniem patrzył na te maleńkie ciuszki chyba do nich to dotrze naprawdę jak przytulą maleństwo bo wiadomo my je mamy pod sercem czujemy ruchy itp a dla nich to trochę taka abstrakcja:biggrin2:

podobno kobieta staje się mamą, jak zajdzie w ciąże, ale mężczyzna tatą dopiero wtedy, kiedy przytuli dziecko pierwszy raz :)

dokładnie takie samo miałam wrażenie jak byłam w ciąży z Matim. Nawet podczas ciąży zarzucałam M. ze on nic nie powie "do brzuszka" itd. A on mi raz hasło, że dziecka jeszcze nie ma czy coś w tym stylu, możecie sobie wyobrazić jaka zła chodziłam ;-):-D
A jak na sali porodowej wziął go na ręce to mi go oddac nie chciał :-D:-D:-D

kati mnie też straszne wkurza jak słyszę że jeszcze dziecka nie ma od razu się gotuję np. jak oglądam rzeczy dla małej to on na mnie jak na głupią patrzy i głupie pytania zadaję typu po co ci już teraz wózek :szok:

ale do brzuszka mu się zdarza mówić coraz częściej przykłada głowę i mówi jak tam moja "bulinka" fika czy śpi;-)
(a bulinka to od tego że mój widział gdzieś bajkę o bałwanku bulim może kojarzycie bajka z mojego dziciństwa no i jak myślał że będzie syn to mówił do niego buli a jaka się okazało że córka to zaczął bulinka :-D) to chyba zamiast cosiów i ktosiów ...

właśnie listonosz przyniósł mi spodnie wylicytowałam na allegro dzinsy H&M mama bo u mnie nigdzie nic takiego kupić nie można stan bardzo dobry nawet ładnie leżą ciut luźne ale ok tylko nie ok jest to że są za krótkie do kostek dosłownie nosz kurka wodna:wściekła/y: rozmiar z metki 40 na wzrost 170 nie było nic napisane że są skracane zresztą nie wyglądają na takie ja mam 163 i krótkie............

Załączniki

• 1425977944071.jpg
    1425977944071.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 72
Ostatnia edycja:

Załączniki

• tommee-tippee-niania-elektroniczna-d20726_1_6554.jpg
    tommee-tippee-niania-elektroniczna-d20726_1_6554.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 55
Ostatnia edycja:
Mili, pięknie sie patrzy na takie zdjęcie, też mamy podobne, mój wspomina moment gdy dostał na ręce dziecko jako coś w życiu najbardziej niezwykłego :) Płakał razem z córką (którą swoją drogą było słychać na całym oddziale).
Mama Patryka, strzał w dziesiątke :)

reklama
Do góry