reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

reklama
Thriade ostatnio nawet oglądałam ta bluzę w hm, jakościowo super. Tylko stwierdziłam, że nie wezmę jej bo, trochę droga a i tak będzie tylko na chwilkę.
Chciałam kupić większą np. 68 żeby była na dłużej :)

Thriade ja mam taki adapter Adapter do pasów TUMMY SHIELD dla kobiet w ciąży (5127953884) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i w spódnicy/sukience jeżdże non stop. Noszę takie zaraz nad kolanem. Spodni nie lubię. Muszę ją na środku lekko zrolować, ale nie jest to żaden problem. Może u Ciebie też się jakoś da.
No będę musiała zobaczyć, hehe boję się, że będę stała na światłach a pół autobusu będzie mi się gapić przez szybę na podwiniętą kieckę :) Chociaż szyby mam przyciemnione więc może nie będzie źle :)

Moj pierwszy raz SH I takie cudo wynalazlam :D

Załączniki

• 1425830570362.jpg
    1425830570362.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 87
Dziewczyny piękne ciuszki :-)

Głos rozsądku w zakupowym szaleństwie Drodzy rodzice. Nie wyrzucajcie kasy do śmieci! | Slow Day Long
Nie zgadzam się tylko z wpisem dot. laktatora elektrycznego. Masę mam go sobie chwali.

Ja sie nie zgadzam z 2 wpisami, dot. laktatora jak piszesz i woreczków do zamrażania pokarmu, bardzo mis ie przydały (miałam całą szufladę zamrożoną mleka - tą najmniejszą ;-)) i dziecko korzystało jak poszłam do pracy. Laktator elektryczny - dla mnie super.
A druga rzecz stelaż pod wanienkę. Każdy sam musi dostosować sie do tego co mu jest potrzebne. Myśmy mieli bardzo zimną łazienkę (jeszcze przed remontem) i kąpaliśmy małego w sypialni.
A po 2 nie wyobrażam sobie jakby wyglądał mój kręgosłup po nachylaniu się z niemowlakiem do wanny :baffled:

Byłam dziś u rodziców i przywiozłam 3 wielkie reklamówki ciuszków tych najmniejszych. Będę miała co robić :-)

Ja sobie nie wyobrażam kąpać w kucki na podłodze.. nie wiem jednak czy będę kupować stelaż, czy po prostu postawię wanienkę na komodzie/przewijaku... wyjdzie w "praniu". Nie mam w mieszkaniu w ogóle wanny, tylko prysznic, ale też nachylać się jakoś przez te drzwi prysznicowe z dzieckiem to jakiś hardcore.
Laktator też planuję kupić elektryczny - dużo dziewczyn pisało, że ręczne to męczarnia :) Planuję mieć w razie nawału, ale też może być pomocny żeby trochę rozhuśtać laktację. No i też po to żeby się od małego ssaka móc oddalić na dłużej niż 3h :)

Ja sobie nie wyobrażam kąpać w kucki na podłodze.. nie wiem jednak czy będę kupować stelaż, czy po prostu postawię wanienkę na komodzie/przewijaku... wyjdzie w "praniu". Nie mam w mieszkaniu w ogóle wanny, tylko prysznic, ale też nachylać się jakoś przez te drzwi prysznicowe z dzieckiem to jakiś hardcore.
Laktator też planuję kupić elektryczny - dużo dziewczyn pisało, że ręczne to męczarnia :) Planuję mieć w razie nawału, ale też może być pomocny żeby trochę rozhuśtać laktację. No i też po to żeby się od małego ssaka móc oddalić na dłużej niż 3h :)

hahaha Thriade może nawet po to by iść sie porządnie wykąpać ;-)

reklama
Do góry