reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

reklama
Dziewczyny a czemu leżaczek, a nie mata/kocyk na podłodze, żeby maluch mógł sobie ćwiczyć?

Moriam my spokojnie daliśmy radę bez leżaczka, gdy się drugi urodził, a starszy miał wtedy dwa lata i wszędzie go było pełno:)

Dziewczyny - słyszałyście o otulaczu woombie ?
kolegowaczka słysząc o naszych nocno/dziennych problemach za snem baardzo polecała
znacie ?
Woombie - jak uśpić dziecko, dziecko budzi się, przespana noc. Otulacz
przy tych upalach moze sie nie sprawdzic-za goraco, sama nie mialam, wiec sie nie wypowiem,nie zawijam ciasno dzieci, ale ponoc u niektorych to dziala :0

Dziewczyny a czemu leżaczek, a nie mata/kocyk na podłodze, żeby maluch mógł sobie ćwiczyć?

Moriam my spokojnie daliśmy radę bez leżaczka, gdy się drugi urodził, a starszy miał wtedy dwa lata i wszędzie go było pełno:)

mate juz mamy, a lezaczek dla urozmaicenia, i zeby czasami miec na oku malucha , tam gdzie maty nie rozloze np w kuchni, albo jak bedzie starsza i bedzie chciala widziec , co my z siostra kombinujemy :)

My mamy matę i leżaczek
Młody częsciej w leżaczku bo wibracja i zasypia sobie w tym
Na macie też teraz troszkę dłużej poleży ale bez szału - zaraz płacze bo chce na rączki :confused2:

Olga ja kupiłam uzywaną chustę (bo lepsza "złamana") i polecam bardzoo, dziecko się ładnie układa jak mu wygodnie a ma nas blisko , czuje i się uspokaja - polecam. Mateusza długo nie nosiłam bo do 10 m-ca bo zaczął chodzić ;-) zobaczymy teraz :-)
Ewcia Mate mam piankową i zamierzam przede wszystkim kłaść Tymka na niej Mati też leżał albo na macie albo na kocu zwykłym :-) ale leżaczek też mam i nie widzę nic złego zeby dziecko na moment tam dać

reklama
Do góry