reklama
czy uzywacie juz bujaczkow-lezaczkow? od jakiego wieku mozna maluszka w nim polozyc? przy pierwszej corci nie uzywalam, teraz wlasnie ze wzgledu na nia, zeby miec obie na raz przy sobie, nie mam wyjscia, chociaz wielka entuzjastka nie jestem. mala N. zaczyna miec coraz dluzsze przerwy w spaniu, mysle ,ze jeszcze z dwa tyg i bede sie przymierzac do lezaczka.
michasia30
Fanka BB :)
czy uzywacie juz bujaczkow-lezaczkow? od jakiego wieku mozna maluszka w nim polozyc? przy pierwszej corci nie uzywalam, teraz wlasnie ze wzgledu na nia, zeby miec obie na raz przy sobie, nie mam wyjscia, chociaz wielka entuzjastka nie jestem. mala N. zaczyna miec coraz dluzsze przerwy w spaniu, mysle ,ze jeszcze z dwa tyg i bede sie przymierzac do lezaczka.
To chyba zależy od tego jak bardzo płasko możesz położyć niemowle. Ja mam coś w stylu wibrujacego krzesełka-lezaczka które rośnie razem z dzieckiem,regulujesz nachylenie. Dla mnie super sprawa bo zabieram dziecko w każdą część mieszkania i mogę sobie cis tam porobić np w kuchni a plus jest taki że mała lubi w tym zasypiac. Mam jeszcze hustawke ale ona ma budowę krzesełka samochodowego i pisze ze niby od urodzenia ale ja nie bardzo chce męczyć kręgosłup małej i poczekam jeszcze przynajmniej do momentu kiedy mala będzie trzymać sama główkę :-)
michasia30
A no właśnie leżaczek z wibracjami to lepsze określenie ;-)
martyska1223
Ja mam leżaczek bujaczek i jakoś niema szału, mała coś nie chce w nim leżeć. Zamowilam teraz właśnie leżaczek z wibracjami z Fisher price zobaczymy jak to będzie działać
P
pani.olga
Gość
ja też się nad czymś takim zastanawiam, może mały by się czymś zajął i nie wymagałby gadania do niego cały czas (; bo on taki bardzo towarzyski i uwielbia sobie "gawędzić" z ludźmi, ale nie mogę mu cały dzień w oczy patrzeć ;D
ja mam dokładnie taki
leżaczek bujaczek fisher price w Huśtawki i leżaczki - Szafka.pl
i sobie przy Mateuszu chwaliłam, jak gotowałam do ok poł godziny to go tam dawałam i był zainteresowany :-) tylko ten pałąk go nie interesował ale np drewniany łyżki bardzo ;-)
leżaczek bujaczek fisher price w Huśtawki i leżaczki - Szafka.pl
i sobie przy Mateuszu chwaliłam, jak gotowałam do ok poł godziny to go tam dawałam i był zainteresowany :-) tylko ten pałąk go nie interesował ale np drewniany łyżki bardzo ;-)
reklama