kornelia1802
Fanka BB :)
Ja zamówiłam też ten bright starts z huśtawka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale super! ale strasznie drogi /: ja na razie się szykuję na wybulenie 400 zł na nosidełko Tula.My mamy leżaczek Tiny Love ze względu na to ze rozkłada się całkowicie na płasko.
ale super! ale strasznie drogi /: ja na razie się szykuję na wybulenie 400 zł na nosidełko Tula.
ale super! ale strasznie drogi /: ja na razie się szykuję na wybulenie 400 zł na nosidełko Tula.
My mamy leżaczek Tiny Love ze względu na to ze rozkłada się całkowicie na płasko.
ja jakoś nie mogę się do chusty przekonać, wydaje mi się, że zanim ją zawinę itd. to minie pół dnia. boję się, że nie ogarnę (;z chust mam NATI baby i bardzo polecam na razie nie chustujemy bo za cieplo dla mnie
ja mam to samo a nosidlo planuje kupic ergobaby. Tez ergonomiczne jak tula, ciut tansze jest.ja jakoś nie mogę się do chusty przekonać, wydaje mi się, że zanim ją zawinę itd. to minie pół dnia. boję się, że nie ogarnę (;