reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

reklama
Ja dzisiaj też muszę domówić kilka rzeczy w Gemini. Różnica w cenach jest na tyle spora, że koszt wysyłki zwraca się już po 3-4 rzeczach :-) Odnośnie termometru to na razie zamawiam ten z elastyczną końcówką. Jeśli się sprawdzi to odpuszczę ten dotykowy.

Dziewczyny poradźcie proszę jakie gaziki jałowe zamawiacie. Ja mam 2 opakowania takich Kompresy MEDICOMP, jałowe 7,5x7,5cm, 50 sztuk - Artykuły higieniczne | AptekaGemini.pl, choć do codziennej pielęgnacji wzięłam te płatki CLEANIC Kindii, Baby Sensitive, płatki kosmetyczne dla niemowląt, 60 sztuk - Dla dzieci i niemowląt | AptekaGemini.pl

Ja dzisiaj też muszę domówić kilka rzeczy w Gemini. Różnica w cenach jest na tyle spora, że koszt wysyłki zwraca się już po 3-4 rzeczach

no, ja byłam w szoku, bo w rossmannie woda morska do nosa babycap kosztuje prawie 18 zł, a w gemini nieco ponad 10 zł!

ja też mam medicomp, a tak to będę zwykłych płatków kosmetycznych używała, które kupuję dla siebie.

olga a nie będzie ci za ciepło w polarowym szlafroku? ja ma taki i go akurat nie biore, a biore taki satynowy cieniutki
Ja dzisiaj też muszę domówić kilka rzeczy w Gemini. Różnica w cenach jest na tyle spora, że koszt wysyłki zwraca się już po 3-4 rzeczach :-) Odnośnie termometru to na razie zamawiam ten z elastyczną końcówką. Jeśli się sprawdzi to odpuszczę ten dotykowy.

Dziewczyny poradźcie proszę jakie gaziki jałowe zamawiacie. Ja mam 2 opakowania takich Kompresy MEDICOMP, jałowe 7,5x7,5cm, 50 sztuk - Artykuły higieniczne | AptekaGemini.pl, choć do codziennej pielęgnacji wzięłam te płatki CLEANIC Kindii, Baby Sensitive, płatki kosmetyczne dla niemowląt, 60 sztuk - Dla dzieci i niemowląt | AptekaGemini.pl

ja mam takie i takie, te jałowe to na pewno na początek do przemywania np oczu dzieckaczy buzi i dząsełek a do uszu i innych części to te zwykłe

Ja mam te same gaziki medicomp ;-) i płatki kosmetyczne te większe dla dzidziusia ;-)
A szlafrok też kupiłam bawełniany cienki razem z koszula bo mam polarowy ale grubasny. ..

Niby juz tyle mama ale cały czas coś brakuje :( stresuje się trochę tym

Dziewczyny na jaki krem przeciwsłoneczny się zdecydowalyscie?
I jakie krople do noska?

Też mam komplet taki cieniutki kozula na ramiączka i szlafrok nie kupowałam na all a na Marywilskiej bo mam rzut beretem i chyba zajadę jeszcze po jedną koszulę na ramiączka :/

reklama
olga a nie będzie ci za ciepło w polarowym szlafroku? ja ma taki i go akurat nie biore, a biore taki satynowy cieniutki

no właśnie ja mam taką dziwność z temperaturą, że mi zawsze jest za zimno, nawet w lecie, poza tym takiego cienkiego bym nigdy potem nie użyła, a nie chciałam czegoś kupować na sam pobyt w szpitalu. a ten to będę w domu miała :)

Do góry