reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

reklama
Ja dzisiaj też muszę domówić kilka rzeczy w Gemini. Różnica w cenach jest na tyle spora, że koszt wysyłki zwraca się już po 3-4 rzeczach :-) Odnośnie termometru to na razie zamawiam ten z elastyczną końcówką. Jeśli się sprawdzi to odpuszczę ten dotykowy.

Dziewczyny poradźcie proszę jakie gaziki jałowe zamawiacie. Ja mam 2 opakowania takich Kompresy MEDICOMP, jałowe 7,5x7,5cm, 50 sztuk - Artykuły higieniczne | AptekaGemini.pl, choć do codziennej pielęgnacji wzięłam te płatki CLEANIC Kindii, Baby Sensitive, płatki kosmetyczne dla niemowląt, 60 sztuk - Dla dzieci i niemowląt | AptekaGemini.pl

Ja dzisiaj też muszę domówić kilka rzeczy w Gemini. Różnica w cenach jest na tyle spora, że koszt wysyłki zwraca się już po 3-4 rzeczach

no, ja byłam w szoku, bo w rossmannie woda morska do nosa babycap kosztuje prawie 18 zł, a w gemini nieco ponad 10 zł!

ja też mam medicomp, a tak to będę zwykłych płatków kosmetycznych używała, które kupuję dla siebie.

olga a nie będzie ci za ciepło w polarowym szlafroku? ja ma taki i go akurat nie biore, a biore taki satynowy cieniutki
Ja dzisiaj też muszę domówić kilka rzeczy w Gemini. Różnica w cenach jest na tyle spora, że koszt wysyłki zwraca się już po 3-4 rzeczach :-) Odnośnie termometru to na razie zamawiam ten z elastyczną końcówką. Jeśli się sprawdzi to odpuszczę ten dotykowy.

Dziewczyny poradźcie proszę jakie gaziki jałowe zamawiacie. Ja mam 2 opakowania takich Kompresy MEDICOMP, jałowe 7,5x7,5cm, 50 sztuk - Artykuły higieniczne | AptekaGemini.pl, choć do codziennej pielęgnacji wzięłam te płatki CLEANIC Kindii, Baby Sensitive, płatki kosmetyczne dla niemowląt, 60 sztuk - Dla dzieci i niemowląt | AptekaGemini.pl

ja mam takie i takie, te jałowe to na pewno na początek do przemywania np oczu dzieckaczy buzi i dząsełek a do uszu i innych części to te zwykłe

Ja mam te same gaziki medicomp ;-) i płatki kosmetyczne te większe dla dzidziusia ;-)
A szlafrok też kupiłam bawełniany cienki razem z koszula bo mam polarowy ale grubasny. ..

Niby juz tyle mama ale cały czas coś brakuje :( stresuje się trochę tym

Dziewczyny na jaki krem przeciwsłoneczny się zdecydowalyscie?
I jakie krople do noska?

Też mam komplet taki cieniutki kozula na ramiączka i szlafrok nie kupowałam na all a na Marywilskiej bo mam rzut beretem i chyba zajadę jeszcze po jedną koszulę na ramiączka :/

reklama
olga a nie będzie ci za ciepło w polarowym szlafroku? ja ma taki i go akurat nie biore, a biore taki satynowy cieniutki

no właśnie ja mam taką dziwność z temperaturą, że mi zawsze jest za zimno, nawet w lecie, poza tym takiego cienkiego bym nigdy potem nie użyła, a nie chciałam czegoś kupować na sam pobyt w szpitalu. a ten to będę w domu miała :)

Do góry