reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

My używaliśmy tylko z pampersa później chciałam przejść na inne( nie pamiętam już jakie) ale mały dostał wysypki na pupie więc zrezygnowaliśmy i pozostaliśmy przy Pampers;-)

reklama
Angi mate edukacyjna w zywych kolorach, szeleszczaco-piszczaca z lusterkiem i masa zawieszek na pewno kupie i karuzele na lozeczko tez kupie i tez w zywych kolorach, przeciez ile mozna w sufit patrzec ;) ale nie wiem czy czesto bede wlaczac opcje krecenia i grania, chyba po prostu bedzie sobie wisiec...

FISHER PRICE KARUZELA RAINFOREST LAS TROPIKALNY GW (4971115529) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. o takiej myslalam.

Zastanawiam sie nad zyrandolem do pokoju dziecka, jaki kupic, zeby po oczach nie dawal....

Ostatnia edycja:
Monia czytasz mi w myślach właśnie nad taką się zastanawiałam na pilota i to nie z wygody ale czasem maluch się budzi a raczej rozbudza na widok mamusi :)

Co do żyrandolu to wiele nie pomogę ale polecam lampkę i to najlepiej z nie mocną żarówką :)

Pani Olgo ja jestem totalna przeciwniczka zabawek spiejaco-grajaco-mrugajacych. To nie jest dobre dla dziecka... Wiec mate chce bardzo kolorowa, szeleszczaca, z masa wiszacych zabaweczek, z lusterkiem ale bez pianinka czy innychb cudow na kiju.

Angi moja przyjaciolka ma taka i jest rewelacyjna! Ja sie juz zdecydowalam, nawet innych nie mam zamiaru ogladac :)

Pani Olgo ja jestem totalna przeciwniczka zabawek spiejaco-grajaco-mrugajacych. To nie jest dobre dla dziecka... Wiec mate chce bardzo kolorowa, szeleszczaca, z masa wiszacych zabaweczek, z lusterkiem ale bez pianinka czy innychb cudow na kiju.

ale karuzelę wybrałaś grającą :D to pianinko wydaje dźwięki tylko jak dziecko go dotknie stopą. ja dostałam od przyjaciółki taką po prostu wiszącą karuzelę.

Pani Olgo wybralam grajaca, ale to nie dziala tak, ze dziecko dotknie i gra miga i swieci a jeszcze ludziki skacza :p Jest grajaca, ale pisalam juz, ze nie planuje czesto jej wlaczac. Tym bardziej, ze karuzela ma opcje muczyki to mata bedzie bez migajaco-spiewajacych cudow.

DUŻA mata edukacyjna TINY LOVE Move & Play 5w1 (4972715595) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ta mata mi sie podoba i wiem, wiem Pani Olgo ma jeden element spiewajaco-swiecacy, ale mozna go bez problemu odczepic od reszty maty a ma duzo innych elementow ktore uwazam za fajne.

Ostatnia edycja:
Monia jak się dowiem co mieszka w brzuszku to pewnie się zdecyduje może faktycznie bez kręcenia jak by była opcja to by było to :)

A co do spotkania ja bym była chętna w poprzedniej grupie nie miałam żadnej z wawy a też z dwoma udało się spotkać no i do dzisiaj piszemy :) a to bardzo miłe ponad 3 lata he he Stworzyłyśmy sobie grupę na fb zamkniętą :) jest nas 13 :)

Angi ja za tydzien gora dwa bede mieszkala 40km od Wawy wiec mozna sie spokojnie spotkac oooo i nawet na zakupy wybrac ;) hihi

Angi ja bez wzgledu na plec kupie ta karuzele, moja przyjaciolka dla coreczki ja ma, tam sa zwierzaki, wiec unisex :p A myraczej chlopca bedziemy miec, wiec tym bardziej mi pasuje :) Ja mowilam, ze dodatki do pokoju chce mega kolorowe :)

reklama
Monia jak się dowiem co mieszka w brzuszku to pewnie się zdecyduje może faktycznie bez kręcenia jak by była opcja to by było to :)

A co do spotkania ja bym była chętna w poprzedniej grupie nie miałam żadnej z wawy a też z dwoma udało się spotkać no i do dzisiaj piszemy :) a to bardzo miłe ponad 3 lata he he Stworzyłyśmy sobie grupę na fb zamkniętą :) jest nas 13 :)

Bardzo fajny pomysł z tym spotkaniem :-) Jestem za.

Do góry