reklama
angi-wawa1988
Fanka BB :)
No pewnie że tak takie brzuchatkowe spotkanko albo poźniej z dzidziusiami fajnie było by
EwciaZ
Ja nie miałam ani maty edukacyjnej ani karuzeli ani leżaczka i teraz też nie będę kupować. A dziecko na podłodze polecam kłaść na macie piankowej, np. takiej składanej z literkami. My używaliśmy szerokiej maty piankowej takiej do ćwiczeń i teraz też będziemy jej używać. A mam taki mobil mały z ikei co się go nad dzieckiem stawia i spoko jest.
Co do spotkania to najlepiej jakiś piknik w parku jak się cieplej zrobi, albo w kawiarni dla mam albo jak dzieci zasnął o 21
Co do spotkania to najlepiej jakiś piknik w parku jak się cieplej zrobi, albo w kawiarni dla mam albo jak dzieci zasnął o 21
Ostatnia edycja:
angi-wawa1988
Ewcia co to jest ten mobil? Te pianki gdzie kupowałaś? Ja się bałam kupić bo słyszałam że można trafić na takie nie ładnie pachnące czytaj cuchnące gumą :/
Też polecam matę. U nas się super spradziła. Za to leżaczek-bujaczek... no dobry był do karmienia, jak mały jeszcze nie siedział (usiadł mając 10 m-cy). Poza tym nie było opcji go tam posadzić, tak jak niektóre dzieci siedzą i oglądają świat. No i polecany po 3 m-cu życia (ze względu na kręgosłup).
Monia861
Angi to trza przed kupieniem otworzyc i powachac ale ja myslalam, ze te gumowe maty to juz dla starszych dzieci sa.
Dziewczyny a do pokoju dziecka jest sens dywan kupowac, czy czasami nie ma w nim za duzo roztoczy i innych swinstw? Moze rzeczywiscie te maty rozlozyc, ale pytanie jak sie je czysci...
Dziewczyny a do pokoju dziecka jest sens dywan kupowac, czy czasami nie ma w nim za duzo roztoczy i innych swinstw? Moze rzeczywiscie te maty rozlozyc, ale pytanie jak sie je czysci...
EwciaZ
Ten mobil to takie coś, dostaliśmy kiedyś od kogoś - LEKA Stojak z zabawkami, brzoza, wielobarwny - brzoza/wielobarwny - IKEA
Wiesz Monia dziecko od początku robi jakieś tam ruchy i jak ma nawierzchnię, która daje opór to najlepiej. Ale ja też kładłam dzieci na takim grubym kocyku czasami. Myślę, że można mieć i pianki i matę edukacyjną. Nasza fizjo te pianki też propaguje.
Angi ja nie pomogę z piankami, bo używam do tego mojej własnej maty do ćwiczeń, która kosztowała fortunę, w związku z czym nie miała prawa śmierdzieć
Wiesz Monia dziecko od początku robi jakieś tam ruchy i jak ma nawierzchnię, która daje opór to najlepiej. Ale ja też kładłam dzieci na takim grubym kocyku czasami. Myślę, że można mieć i pianki i matę edukacyjną. Nasza fizjo te pianki też propaguje.
Angi ja nie pomogę z piankami, bo używam do tego mojej własnej maty do ćwiczeń, która kosztowała fortunę, w związku z czym nie miała prawa śmierdzieć
angi-wawa1988
Ewcia coś podobnego też dostałam od sis i rosło razem z Oliwią tylko że to była zabawka interaktywna spoko była jak zaczęła siadać ale jak zaczęła się wdrapywać... o nie. :/
reklama
EwciaZ
Mam dokładnie taką od kilku lat i jestem nią zachwycona, wygląda w zasadzie cały czas jak nowa. Widzę, że mniej kosztuje niż kiedyś - Activ Medica - sklep ze sprzętem rehabilitacyjnym i medycznym - Mata 1,5x100x 190 czerwona