reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

reklama
Ja polecam pieluchę flanelową/tetrową u mnie kocyk był za ciepły jakikolwiek - non stop był spocony maluch, a jak już okryć to właśnie pieluszką

Ja zrezygnowalam z "bambusowych" produktow bo natknęłam sie na artykul ze to straszna sciema. Kto tam wie...;-) Tez kupiłam otulacze muslinowe/tetrowe 120cm/120cm,maja wiele zastosowan I mam nadzieje przydadza sie na dłużej a poza tym mam pare zawijakow na rzepy. Z czasem dowiem sie co zaakceptuje moja mala krolewna :-D

Ja nie wiem czy faktycznie jakieś tam filtry mają czy nie, ale są bardzo przyjemne w dotyku, cienkie i nie takie grzejące jak bawełna np podczas ciepłych nocy.

Ja na razie kupiłam jedną, drugą mam taką z zestawu HM i więcej nie kupuję, chyba że będą potrzebne to później dokupię.

reklama
Ja mam jedną w komplecie ze śpiochamo i kupię juz tylko takie na słoneczko.Pierwszej córci ubierałam czaje tylko wtedy jak smarowałam główkę kremem na ciemienouchę

Do góry