reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

reklama
Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Ze strony allesa zamawiałyście rozmiary zgodnie z Waszymi wymiarami obwodu biustu i pod biustem? I rozmiar Wam pasuje?

ja od jakiegoś czasu noszę sportowe z wkładkami, zwykłe biustonosze mnie uciskają pod biustem (rozmiar na pewno dobry) i po pewnym czasie zaczyna mnie coś boleć /: a na po porodzie mam kupione dwa miękkie do karmienia, z tego jeden z fiszbiną.

Miq bodziaki w dobrej cenie sa w C&A miałam przy Hani i teraz tez kupiłam, a f&f tez niezle i tez w dobrej cenie. Ze smyka tez miałam ale gorsze jakościowo mi sie wydają.
Co do staników to miałam taki usztywniany z h&m i był strasznie niewygodny i zaraz po porodzie kupiłam z C&A zwykle bawełniane nieusztywniane i one były bardzo wygodne i dobrze biust trzymały.

Ja w c&a często kupowałam,ale ja mam paskudną wodę a tam często białe i po 1 praniu,były żółte,te w smyku też fajne a w c&a jakoś nigdy nie trafiłam na dobrą cenę

Dziewczyny kompletując wyprawkę na pewno też myślicie o sobie. Jestem szczęśliwą mamą i posiadaczką laktatora elektrycznego – lovi prolactis. To mój drugi laktator i różnica jest ogromna. Pierwszy był ręczny innej firmy. W bardzo krótkim czasie jestem ściągnąc dużo mleczka. Samo ściąganie jest bezbolesne. 2-fazowy rytm ssania+ regulacja siły ssania. Odciaganie trwa max 10 min , można to robić jedną ręką , ruga trzymając maluszka . Elektroniczny wyświetlacz , zapamiętuje nasze ustawienia. Zasilany bateriami jeśli trzeba go zabrać ze sobą a nawet możliwość odciąganie ręcznego. Ściąga dużo mleka w krótkim czasie. Warto pomyśleć kupnie o ile któraś Was będzie szukać .

reklama
Do góry