martyska1223
Fanka BB :)
A wiecie gdzie można dostać czapeczki typowo dla noworodków, bo ja mam wrażenie ze w tych sklepach jest wszystko duze..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No powiem szczerze ja zawsze muszę spać przykryta (nie umiem jakoś tak bez niczego) i na jakieś upały sama ten bambus rozważam.. Tak samo jeśli dziecko lubi być obwijane to tkanina wydaje się idealna na ciepłe noce / dni.Najlepiej wypróbować na sobie jak to działa
Mam dwie z hm bawełniane - kupiłam 62 i nie wiem czy nie za duże?? I jeden kapelusik przeciwsłoneczny (taki biały, bawełniany).Ile czapeczek kupujecie dla maluszka?
W hm na pewno są, w pepco też widziałam, w smyku pewnie też.A wiecie gdzie można dostać czapeczki typowo dla noworodków, bo ja mam wrażenie ze w tych sklepach jest wszystko duze..