reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

Kolejna paka do mnie przyszła. Tym razem smyk online. Kupiłam śpiworek I dwa podklady pod prześcieradło z motherhood. Pieluszki flanelowe, kilka ciuszków oraz fasolka do karmienia tez z motherhood.

reklama
ile ja dziś wydałam pieniędzy @_@ kupiłam 4 opakowania pieluch, 2 opakowania woreczków na zużyte pieluchy, 4 łyżeczki i 4 miseczki, 2 pojemniczki zamykane na jedzenie, krem do ciała, krem na odparzenia, balsam do mycia ciała i włosów, krem na niepogodę i jeszcze poluję na książeczki i kurtkę...

ile ja dziś wydałam pieniędzy @_@ kupiłam 4 opakowania pieluch, 2 opakowania woreczków na zużyte pieluchy, 4 łyżeczki i 4 miseczki, 2 pojemniczki zamykane na jedzenie, krem do ciała, krem na odparzenia, balsam do mycia ciała i włosów, krem na niepogodę i jeszcze poluję na książeczki i kurtkę...

Przed ciążą o tej porze myślałabym pewnie o zakupie balerinek, letniej sukienki. Teraz natomiast zakupy ograniczają się głównie do tych dla Małej :-)
Jest jeden sklep od którego muszę się trzymać daleko Zabawki oraz akcesoria dla dzieci i rodziców. - FabrykaWafelkow.pl
Grozi wydaniem połowy pensji :-D

U mnie dziś też 2 paki przyszly ;-) jedna z gemini a druga z allegro przewijak, koszule do karmienia, pieluszki flanelowe i tetrowe, przescieradelka :p

Kornelia ile czekałaś na paczke z gemini ?? Ja robiłam zamówienie w niedziele wieczorem, wybrałam paczke kurierem a do dziś jej niema :eek:

Ja czekałam chyba 3 lub 4 dni robocze;-) bo ja w sobotę zamawiałam ;-) nie wiem czy była u nich pracująca ;-) ale jak wysłali to na drugi dzień kurier był

Blacksilk ja nie miałam bo te materacyki w wózkach cienkie sa i prześcieradełko z gumka nie zdaje egzaminu, za to pieluszka flanelowa sprawdziła sie idealnie, akurat miałam takie grube i duże:)

reklama
Do góry