reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
AGA a jaki płaszczyk sobie kupiłaś?
malina29
Mama debiutująca
Aga, mam nadzieję, że wiesz, że ten płaszczyk możliwe, że z jakością Zary ma niewiele wspólnego...
ja się na taki w ub roku trochę napalałam po czym spotkałam je w Ptaku i emocje mocno opadły
nie wiem o co k'mon, ale to Zara na pewno nie jest
no chyba, że Ty akurat dobrze trafisz
ja się na taki w ub roku trochę napalałam po czym spotkałam je w Ptaku i emocje mocno opadły
Domyslam sie, dlatego lookalam, gdzie jest mozliwosc zwrotu i tu jest, wiec jak cos mi nie podpasuje, to oddam i tyle.Aga, mam nadzieję, że wiesz, że ten płaszczyk możliwe, że z jakością Zary ma niewiele wspólnego...
Poza tym, ze na metce ma zara, czy cos innego, to najmniej mnie interesuje, ma byc cieply,wygodny i ma dobrze na mnie lezec :-)
Agnieszka77
Fanka BB :)
Dziewczyny w h&m sa fajne kolorowe dzinsy dla dziewczynek w cenie 39,90 zlKupilam Nadii dwie pary;-)
A dla ludzi o mocnych nerwach;-): kolekcja next preview- super ciuszki,zbankrutuje niedlugo,tym bardziej,ze mam dwie dziewuchy,no i powoli zaczynam im kupowac takie same rzeczy w roznych rozmiarach
Clothing | Girls 3mths-6yrs | Childrens | Next Official Site - ogladajcie poki link jest aktywny;-)
A dla ludzi o mocnych nerwach;-): kolekcja next preview- super ciuszki,zbankrutuje niedlugo,tym bardziej,ze mam dwie dziewuchy,no i powoli zaczynam im kupowac takie same rzeczy w roznych rozmiarach
Clothing | Girls 3mths-6yrs | Childrens | Next Official Site - ogladajcie poki link jest aktywny;-)
Agnieszka77
Fanka BB :)
Hmm, w kolekcji chłopięcej niewielkie zmiany, znowu królują pojazdy i dinozaury, ale upatrzyłam sobie już 3 rzeczy:-).
Agnieszko od kiedy ta kolekcja będzie dostępna w sklepach w Anglii?
Nie wiem dokladnie,ale z tego co sie orientuje,stali klienci juz moga zamawiac,bo ten link jest wlasnie dla nich;-) Najlepiej kliknac dana rzecz do koszyka i wtedy bedzie znana dostepnosc;-)
estragon
mamusia synusia:P
Nie wiem dokladnie,ale z tego co sie orientuje,stali klienci juz moga zamawiac,bo ten link jest wlasnie dla nich;-) Najlepiej kliknac dana rzecz do koszyka i wtedy bedzie znana dostepnosc;-)
dzięki tak zrobiłam. chyba na czapkę musiałabym 3 tygodnie czekać, a reszta albo od ręki dostępna albo za 2 tygodnie. Moja przyjaciółka przyjeżdża w październiku do PL, więc poproszę siostrę i kupi mi, do końca września ma czas.
Na allegro zarobiłam przyzwoitą sumkę, więc mogę zaszaleć:-)
reklama
my mamy 86/92 ale jeszcze nie sprawdzałam czy jest dobry..... mam sprawdzić??Dziewczyny, które mają dla swoich pociech kombinezony TCHIBO na 86/92, dobre będą na wasze maluchy w ciągu najbliższej zimy, czy lepiej szukać już kolejnego rozmiaru 98/104???