reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Nie poznaje kolezanek;-) wszystkie mega oszczedne;-) Jeszcze rok temu szalaly z zakupami a teraz:confused:;-) Ja nie kupuje juz na zapas;-) Z wyprzedazy letnich i zimowych w tym roku prawie nie korzystalam- mam na mysli ubrania na przyszly rok (jedynie buty-ale to taka slabosc;-))Kupuje to co jest potrzebne na biezaco;-) Na ostra zime z zeszlego roku nic Nadia nie ma- wszystko sprzedalam;-) Na jesien obkupiona:sorry2:Z kurtka zimowa i spodniami jeszcze czekam bo nic mi sie na razie nie podoba-a po drugie Nadia ladnie wszystko nadrabia i przybiera na wadze ( wazy juz prawie 12 kg :-)) wiec rozmiar niepewny ;-)

reklama
Dziewczyny, które mają dla swoich pociech kombinezony TCHIBO na 86/92, dobre będą na wasze maluchy w ciągu najbliższej zimy, czy lepiej szukać już kolejnego rozmiaru 98/104???

Dziewczyny, które mają dla swoich pociech kombinezony TCHIBO na 86/92, dobre będą na wasze maluchy w ciągu najbliższej zimy, czy lepiej szukać już kolejnego rozmiaru 98/104???

większość "naszych" dzieciaczków nosiła 74/80
jedynie jak dobrze kojarzę, to Wiktor od aureolci miał większy rozmiar

a tak apropos ten kombinezon po Tomku poszedł za 76 zł :-)

większość "naszych" dzieciaczków nosiła 74/80
jedynie jak dobrze kojarzę, to Wiktor od aureolci miał większy rozmiar

a tak apropos ten kombinezon po Tomku poszedł za 76 zł :-)
Mylałam, że do 100 zł dobije. Moja aukcja kończy się za godzinę, a cena na razie nie powala.

estraogn jeśli chodzi o stronie nexta to tam conajmniej dwa razy dziennie zmienia. Bo raz jest tylko 30 stron wyprzedaży a zazwyczaj rano np.50 czy 60. wiec trzeba to sprawdzać, ja już chyba mam w nawyku że jak włączam kompa to sprawdzam co w nextcie słychać :-D Ludzie kupują, oddają i dlatego to jak wraca to znów są dostępne rozmiary i nowe rzeczy, ja dziś znów coś tam wyhaczyłam :zawstydzona/y:

aga ja też myślałam ze 100 zarobisz na tym kombinezonie, ja mój rok temu za 120sprzedałam...:)

Aga też myślałam, że pójdzie za więcej. Chyba poczekam jeszcze z jego wystawieniem...

Kupiłam dziś w Lidlu dwie pary spodni dla Majki, jedne materiałowe śliwkowe, taki wzór: LIDL Polska - lidl.pl i drugie jeansy proste (ale nie rurki) :) Są po 19,90zł, dobrej jakości :)

reklama
Mój tchibo poszedł za 81 zł, ale miał plamkę, więc i tak nieźle.
za to ten z kapphal sprzedałam tylko za 66 zł a wygląda jak zupełnie nowy, a kosztował 249 zł:sorry2:. Za to buty ładnie się sprzedały:tak:.

Do góry