reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Aga, mam nadzieję, że wiesz, że ten płaszczyk możliwe, że z jakością Zary ma niewiele wspólnego...
ja się na taki w ub roku trochę napalałam po czym spotkałam je w Ptaku i emocje mocno opadły
nie wiem o co k'mon, ale to Zara na pewno nie jest
no chyba, że Ty akurat dobrze trafisz

Aga, mam nadzieję, że wiesz, że ten płaszczyk możliwe, że z jakością Zary ma niewiele wspólnego...
ja się na taki w ub roku trochę napalałam po czym spotkałam je w Ptaku i emocje mocno opadły
nie wiem o co k'mon, ale to Zara na pewno nie jest
no chyba, że Ty akurat dobrze trafisz
Domyslam sie, dlatego lookalam, gdzie jest mozliwosc zwrotu i tu jest, wiec jak cos mi nie podpasuje, to oddam i tyle.
Poza tym, ze na metce ma zara, czy cos innego, to najmniej mnie interesuje, ma byc cieply,wygodny i ma dobrze na mnie lezec :-)

Dziewczyny w h&m sa fajne kolorowe dzinsy dla dziewczynek w cenie 39,90 zl:tak:Kupilam Nadii dwie pary;-)

A dla ludzi o mocnych nerwach;-): kolekcja next preview- super ciuszki,zbankrutuje niedlugo,tym bardziej,ze mam dwie dziewuchy,no i powoli zaczynam im kupowac takie same rzeczy w roznych rozmiarach:sorry2:
Clothing | Girls 3mths-6yrs | Childrens | Next Official Site - ogladajcie poki link jest aktywny;-)

Hmm, w kolekcji chłopięcej niewielkie zmiany, znowu królują pojazdy i dinozaury, ale upatrzyłam sobie już 3 rzeczy:-).
Agnieszko od kiedy ta kolekcja będzie dostępna w sklepach w Anglii?

Hmm, w kolekcji chłopięcej niewielkie zmiany, znowu królują pojazdy i dinozaury, ale upatrzyłam sobie już 3 rzeczy:-).
Agnieszko od kiedy ta kolekcja będzie dostępna w sklepach w Anglii?

Nie wiem dokladnie,ale z tego co sie orientuje,stali klienci juz moga zamawiac,bo ten link jest wlasnie dla nich;-) Najlepiej kliknac dana rzecz do koszyka i wtedy bedzie znana dostepnosc;-)

Nie wiem dokladnie,ale z tego co sie orientuje,stali klienci juz moga zamawiac,bo ten link jest wlasnie dla nich;-) Najlepiej kliknac dana rzecz do koszyka i wtedy bedzie znana dostepnosc;-)

dzięki:tak: tak zrobiłam. chyba na czapkę musiałabym 3 tygodnie czekać, a reszta albo od ręki dostępna albo za 2 tygodnie. Moja przyjaciółka przyjeżdża w październiku do PL, więc poproszę siostrę i kupi mi, do końca września ma czas:-p.
Na allegro zarobiłam przyzwoitą sumkę, więc mogę zaszaleć:-)

reklama
Do góry