reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

malina-u mnie Krystek nosi rozmiar 104 a ma zaraz 4 latka:-),a niektore to nawet 92:szok: np ostatnio kupione spodenki dresowew Pepco za 9,99

reklama
Wpadam się pochwalić sprzedażą na allegro: kombinezon KappAhl- 119, spodnie ocieplane i kurtka z Zary- 120:-) Chyba nieźle, nie? W sumie złoży mi się na nowy kombinezon KappAhla:tak:

Czy ktoras ma te koszyki? Chce zamienic szuflady w szafie wlasnie na takie koszyki. Bede tam.. Bielizne trzymac :-)
KOMPLEMENT Kosz - 50x58x16 cm - IKEA

Ja mam takie koszyczki, ale trzymam w nich nie bielizne osobista ale czapki/ szaliki/ rekawiczki..bo to szafa w przedpokoju. Raczej przez te oczka/ otworki/ kratki nie powinny Ci wyleciec majty...ale czy to tak fajnie otworzyc szafe i widziec na pierwszy rzut oka majty/ staniki..ale wybor nalezy do Ciebie oczywiscie.

Ostatnia edycja:
Ja miałam 50 aukcji wystawionych i tylko jedne pantofelki mi się nie sprzedały:sorry:. Wczoraj znowu wystawiłam i mam 45:rofl2:
Jak mnie us ścignie, to wtedy będzie heca:rofl2:.

.ale czy to tak fajnie otworzyc szafe i widziec na pierwszy rzut oka majty/ staniki..ale wybor nalezy do Ciebie oczywiscie.
Chyba mi to nie bedzie przeszkadzac :-) poza tym szafe mam 3 drzwiowa, przesuwne drzwi, wiec nie w kazdych bedzie bielizne widac ;-)
Jupiiii...! Sprzedałam 2 pary sztruksów, jedne spodnie ocieplane, dresy, 2 x bodziaki, 2x spodnie dresowe i sweterek!:)
Ee no to super..
u mnie znow jedna laska chciala sie licytowac, kupila 3 rzeczy i chciala 6 zl za przesylke dac:crazy:
Ja miałam 50 aukcji wystawionych i tylko jedne pantofelki mi się nie sprzedały:sorry:. Wczoraj znowu wystawiłam i mam 45:rofl2:
Jak mnie us ścignie, to wtedy będzie heca:rofl2:.
Czasem tak jest, ja widze ze wieksza popularnoscia ciesza sie licytacje, niz kup teraz:baffled:

Ja zawsze wystawiam licytacje ale nie od 1zł tylko od ceny która mnie już zadowala. Jeszcze się nie zdażyło żeby mi się coś nie sprzedało :p

reklama
aga dokładnie:tak:, chociaż ja kupuję tylko przez 'kup teraz', nie lubię licytacji.
Alis ja mam generalnie pecha do sprzedaży, bo z reguły mało rzeczy mi się sprzedawało, ale tym razem jestem bardzo zadowolona:-)

Do góry