reklama
Czy ktoras ma te koszyki? Chce zamienic szuflady w szafie wlasnie na takie koszyki. Bede tam.. Bielizne trzymac :-)
KOMPLEMENT Kosz - 50x58x16 cm - IKEA
strega
Fanka BB :)
Czy ktoras ma te koszyki? Chce zamienic szuflady w szafie wlasnie na takie koszyki. Bede tam.. Bielizne trzymac :-)
Ja mam takie koszyczki, ale trzymam w nich nie bielizne osobista ale czapki/ szaliki/ rekawiczki..bo to szafa w przedpokoju. Raczej przez te oczka/ otworki/ kratki nie powinny Ci wyleciec majty...ale czy to tak fajnie otworzyc szafe i widziec na pierwszy rzut oka majty/ staniki..ale wybor nalezy do Ciebie oczywiscie.
Ostatnia edycja:
Wonka uk
Fanka BB :)
Szczerze nie wiem kiedy będą wyprzedaże z tej kolekcji zimowej, ale myślę że dopiero jakoś w grudniu.
Boxing Day-26 grudzien
to najwieksza wyprzedaz w roku(moja ulubiona:-))
Chyba mi to nie bedzie przeszkadzac :-) poza tym szafe mam 3 drzwiowa, przesuwne drzwi, wiec nie w kazdych bedzie bielizne widac ;-).ale czy to tak fajnie otworzyc szafe i widziec na pierwszy rzut oka majty/ staniki..ale wybor nalezy do Ciebie oczywiscie.
Ee no to super..Jupiiii...! Sprzedałam 2 pary sztruksów, jedne spodnie ocieplane, dresy, 2 x bodziaki, 2x spodnie dresowe i sweterek!
u mnie znow jedna laska chciala sie licytowac, kupila 3 rzeczy i chciala 6 zl za przesylke dac
Czasem tak jest, ja widze ze wieksza popularnoscia ciesza sie licytacje, niz kup terazJa miałam 50 aukcji wystawionych i tylko jedne pantofelki mi się nie sprzedały. Wczoraj znowu wystawiłam i mam 45
Jak mnie us ścignie, to wtedy będzie heca.
reklama