reklama
kropa501
Fanka BB :)
W ubiegłym roku mieliśmy takie spodnie ocieplane bez gumek ze Smyka. Porażka po całej linii, wystarczyło wziąć go na ręce i miał gołe łydki :/ Teraz to podstawowa rzecz, na którą zwracam uwagę podczas kupowania tego typu spodni
ale których gumek? takich pod stopą?
dzisiaj przyszedl moj plaszczyk z allegro kupiony (coccodrillo rozmiar 104). b fajny tylko chyba trochę duzy jeszcze... sama juz nie wiem. w zeszlym roku mielismy 92 kurtkę i byla krotkawa w rękach, to teraz poszlam w większe i wydaje się zbyt dluze. perzynajmniej starczy do wiosny i moze nawet przyszla zima w nim przejdzie.
COCCODRILLO SUPER CIEPLY PLASZCZYK R.104 J.NOWY (3575755572) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Kupiłam tez b fajny bidon ostatnio- bidon-termos- dla dziedzi, ktore lubią pic w kazdą pogodę. ALFI Bidon z termoizolacją (bidon termiczny) isoBottle ze stali nierdzewnej z ustnikiem 0,35l , małpka
Trzyma cieplo, łatwo się obsługuje i do mycia rozkręca. dla nas bomba!
dzisiaj przyszedl moj plaszczyk z allegro kupiony (coccodrillo rozmiar 104). b fajny tylko chyba trochę duzy jeszcze... sama juz nie wiem. w zeszlym roku mielismy 92 kurtkę i byla krotkawa w rękach, to teraz poszlam w większe i wydaje się zbyt dluze. perzynajmniej starczy do wiosny i moze nawet przyszla zima w nim przejdzie.
COCCODRILLO SUPER CIEPLY PLASZCZYK R.104 J.NOWY (3575755572) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Kupiłam tez b fajny bidon ostatnio- bidon-termos- dla dziedzi, ktore lubią pic w kazdą pogodę. ALFI Bidon z termoizolacją (bidon termiczny) isoBottle ze stali nierdzewnej z ustnikiem 0,35l , małpka
Trzyma cieplo, łatwo się obsługuje i do mycia rozkręca. dla nas bomba!
kropa501
marta, no bez tych pod stopą, a właściwie pod butem - wolę takie pod podeszwę buta, bo się gumki nie zsuwają
Bidon świetny, mamy podobny
Bidon świetny, mamy podobny
ale jak pod butem? to się nie brudzi?
nie widzialam jeszcze takich spodni. tylk omamy takie z gumkami dookola buta, takim jakby kolnierzem.
myslalam tez, czy nei kupic takich ochraniaczy , coby te spodnie przytrzymaly....
nie widzialam jeszcze takich spodni. tylk omamy takie z gumkami dookola buta, takim jakby kolnierzem.
myslalam tez, czy nei kupic takich ochraniaczy , coby te spodnie przytrzymaly....
kropa501
marta, tu masz np. do zakładania na but - to jest gumka, nawet jak się zabrudzi, to co z tego? Na śniegu to w ogóle nie ma problemu. Zresztą w większości butów ta gumka wchodzi między takie zagłębienie przy obcasie i moczy się tylko w głębokim śniegu. Sprawdza się super, Kappahl dodaje do kombinezonów drugą parę gumek na zapas, gdyby się np, przetarły od intensywnego używania
Kombinezon - KappAhl, Moda & Ubrania w sieci
Kombinezon - KappAhl, Moda & Ubrania w sieci
Elmoo
hej
my na teraz i lżejsza zimę mamy takie sa bardzo ładnedo rajtek spódniczek leginsów super sie spradzaja kozaki dziecięce - DEICHMANN na zime to juz te mamy ADIDAS HOLTANNA SNOW (Brązowy) G40685 - od 169.90 zł - sklep, buty, opinie ale spoko te kropy sniegowce wygladaja juz na takie sankowe wypady
Joaszka a jaki model macie z tego demara i jak rozmiarowka u nich?
my na teraz i lżejsza zimę mamy takie sa bardzo ładnedo rajtek spódniczek leginsów super sie spradzaja kozaki dziecięce - DEICHMANN na zime to juz te mamy ADIDAS HOLTANNA SNOW (Brązowy) G40685 - od 169.90 zł - sklep, buty, opinie ale spoko te kropy sniegowce wygladaja juz na takie sankowe wypady
Joaszka a jaki model macie z tego demara i jak rozmiarowka u nich?
Ostatnia edycja:
Elmoo, fajne te butki. Zastanawiam się, czy tych elefantowych kozaków na jakieś sniegowce tańsze nie wymienic. kurcze, 2stówy trochę mi się wydają za drogie!
Ja dzisiaj jako takie przejściowe dokupiłam z Lasocki Kids, niby jako kozaki, ale nie tak bardzo ocieplane są. i cena przyjemna, 129.
Ja dzisiaj jako takie przejściowe dokupiłam z Lasocki Kids, niby jako kozaki, ale nie tak bardzo ocieplane są. i cena przyjemna, 129.
reklama
a ja kupiłam na sanki kurtkę, spodnie i śniegowce w Lidlu - buty 26, a reszta 98/104 wszystko za 160zł :-) jakościowo ok bo mieliśmy dwa lata temu stroje narciarskie i się na nartach sprawdziły, na co dzień kupiłam kurtkę z Tape a l'oeil maja super ciuszki! ale oddałam jak się okazało że zeszłoroczna kurtka/płaszczyk w rozmiarze 98 jest na niego idealna i kupię potem w styczniu jakąś większą na przecenie to będzie miał na przyszły rok. Teraz szukam jakiś fajnych butów 26/27 rozmiar takich na zimę nie śniegowców.