julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Chyba dlatego ze pisze z telefonu nie wszystkie posty mi wczytuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
te koszule są boskie gdzie kupowałaś?Kupiłam trochę ciuchów dla Jagody, bo panna z wszystkiego wyrosła Nie mogłam znaleźć wszystkiego na stronach sklepów, więc pofatygowałam się i pstryknęłam foty Zobacz załącznik 447199Zobacz załącznik 447201Zobacz załącznik 447202
Kochane mamy dziewczynek: na LIMANGO są cuuuudne buciki dziewczęce Agatha Ruiz de la Prada, sandały, mokasynki, trampki itp. Mokasyny powaliły mnie na kolana...
Trza się tylko zarejestrować, jak któraś nie jest :
limango - klub zakupowy
Ejjj, ja sie ubieram. Przecie nie wszystko jest tam stricte mlodziezowe. Wyszlo, zem jest infantylna.
afi zdradź ile kosztowały te koszule?plizzzzzzzzzzzzzzzzzKupiłam trochę ciuchów dla Jagody, bo panna z wszystkiego wyrosła
Nie mogłam znaleźć wszystkiego na stronach sklepów, więc pofatygowałam się i pstryknęłam foty
Zobacz załącznik 447199Zobacz załącznik 447201Zobacz załącznik 447202