reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Justme5 oblookalam dzis te spodnie w h&m i co? W polsce to nowosc, a moj Tomek we wrzesniu dostal te spodnie, ktore chrzestny kupil mu we wrzesniu juz po przecenie za 3 € :-D

reklama
:-D Justme nie mow, ze znasz wszystkie modele swiata butow:-D

WSZYSTKICH nie znam, ale dużo kojarzę:-p

Justme5 oblookalam dzis te spodnie w h&m i co? W polsce to nowosc, a moj Tomek we wrzesniu dostal te spodnie, ktore chrzestny kupil mu we wrzesniu juz po przecenie za 3 € :-D

No coś Ty? Ale przecież foty ściągałam ze strony UK, to tam też mają jakieś zapóźnione kolekcje??

Dzięki Lenka :) Właśnie u tego sprzedawcy miałam zamawiać kilka rzeczy to zamówię i te farby :)

pochwal sie co jeszcze wziełas?

tenisówki superaśne

a mnie podoba się
Product Detail | H&M PL
i bluzeczka
Product Detail | H&M PL

i ta sukienka- może na urodziny małej kupie:tak: bardzo mi się podoba
Product Detail | H&M PL

sukienka cudna - tez sie nad nia zastnawialam, ale w koncu zamowilam *H&M* _SUKIENKA Z KOKARDĄ _ gran-biel _ 98/104 (2174736052) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
stwierdzialm ze mala ma za duzo czerwonego i rózowego, a z granatu tylko jeden komplecik.

dziewczyny proszę o opinie:)

Uploaded with ImageShack.us

kolor ekstra, ale kroj mi sie nie podoba.

Julita - nie ma sprawy - ja wzięłam rozm 86/92 - jest całkiem spora i elastyczna bo z miękkiej bawełny

Julita, ja czekam na ciuszki z H&M , zamówilam rozmiar 98. Jak dojda dam znacz czy na aguśkę dobre czy za duże. Nasze dziewczyny sa mniej wiecej podobnej postury i wzrostu wiec bedziesz miała rozeznanie. Mi sie wydaje ze 86-02 bedzie małe. Pamietasz jak wszyscy ocaniali kombinezon Tchibo? Najwiecej opinii było że jest mega duzy, a potem okazalo sie ze na Majek na styk.

JUlita - mnie te buty w ogóle nie podchodzą..nawet 50 zł bym za nie nie dała

dziś odebrałam zakupy z Zarki online - jestem pod wrażeniem, pięknie opakowane, dołączone instrukcje co do zwrotów, ubranka zawinięte w słodki różowy papier..tak elegancko :-)
fajnie!

reklama
Do góry