reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

wielka lipa, 3 godz. łaziliśmy z Leśkiem po sklepach za butami dla niego
NIC
w deichmanie u nas mega pustki, nawet nie było co na nogę włozyć, wszystko poniżej 21 rozmiaru,
w bartku ceny jakby byli wiodącą marką, zresztą nic ładnego nie było
w primigi ceny zwaliły mnie z nóg, a ładne to nawet były
w limango nic dla facetów
ZARA?

niedawno w limango wlasnie primigi byly.. w nawet cenach znosnych... szukaj na limango, bo jak widze to teraz co i rusz jakies fajne buciki dla maluchów są...

ja wzielam Agacie teraz takie:
limango - klub zakupowy
i takie dowzielam:
limango - klub zakupowy

reklama
tylko wiesz ze szalu nie bylo.. doslownie w kazdej minucie wywalali z rozmiarówki jakis model... masakra.. szly jak swieze buleczki... ale cena tez powalająca... choc jak porownam do Bartka to jakis kosmos nie jest... mnie sie inne podobaly ale w sumie ze znosnych zostaly mi tylko te..

malina, ja tez ich nie widze..

afi, te bluzki na pewno z H&M są??

Bluzeczki na pewno sa z H&M, widziałam na własne oczy w sklepie, z koleżanką:tak: Ale nie pamiętam niestety ile kosztowały i też nie mogę znaleźć na stronie....

Na stronie H&M nie ma większości zakupów, które zrobiłam (m.in. tych koszul). Właśnie dlatego zrobiłam fotki.
Wiolan, tak, z H&M, a zbliżenie metki chcesz? :-p;-)
Julita, po 40 zł były

rzeczywiście, nie ma ich - ale są bardzo podobne - z krótkim rękawem:-)
a ja nie mogę się zarejestrować na limango, chyba przez tego wirusa... jutro, mam nadzieję, mój komp zostanie uleczony...

Na stronie H&M nie ma większości zakupów, które zrobiłam (m.in. tych koszul). Właśnie dlatego zrobiłam fotki.
Wiolan, tak, z H&M, a zbliżenie metki chcesz? :-p;-)
Julita, po 40 zł były

ej no bez przesady, wierzę CI...:tak::tak:
pytalam, bo pisalas, ze robilas zakupy w sklepach.. wiec myslalam ze wiecej niz H&M... ale moje wątpliwosci rozwiałas.. dzieki.:tak::tak:

reklama
A my kupiliśmy dziś takie butki rozmiar 23
zoom0.jpg
Bardziej mi się podobały inne ale bałam się że będą małe :(
A jak przymierzyliśmy w domu to są dość luźne myślicie że jak kupię mu tamte pół numera mniejsze to będą dobre?
No i czy nie przesadzę kupując małemu dwóch par adidasków?
Z drugiej strony promocja jest i taka okazja może się nie powtórzyć :baffled:

Do góry