reklama
estragon
mamusia synusia:P
Minimundo ma ciuszki ładne, nie drogie i dobrych marek. Mam nadzieję, że bawełna też będzie dobrej jakości jak zapewniał opis aukcji. A Ty, JustMe5, masz już swoją paczkę? Jesteś zadowolona?
ja też ostatnio zrobiłam duuże zakupy u tego sprzedawcy. Nawet kupiłam te same bodziaki ze słonikami:-). Ja jestem bardzo zadowolna, bo ceny niższe niż w sklepach firmowych, baaaardzo szybka przesyłka. Ta Pani jest z Krakowa i umówiłam się, że następnym razem będę odbierała osobiście;-)
Krewetka wysłałam Ci PW;-)
Ewcia ja będę kupowała łóżeczko turystyczne, bo często nocuję u mojej mamy w Krakowie, więc tam sobie je postawię
estragon
mamusia synusia:P
Estragon a masz juz jakis typ?
nie, jeszcze ich w ogóle nie oglądałam, ale nie będę szalała, bo to na parę dni w miesiącu. W każdym razie w naszym przypadku zakup raczej niezbędny
Super ubranka! Na tych aukcjach wszystko jest śliczne :-) Mam nawet upatrzone jeszcze kilka sztuk, ale najpierw muszę wiedzieć czy to chłopiec czy dziewczynka :-(
dla chłopca:
NOWE spodnie babaluno 2 szt. Harry 68 cm 3-6 mies (826844150) - Aukcje internetowe Allegro
NOWA ciepła BLUZA HARRY babaluno 0 3 mies 62 cm (840127354) - Aukcje internetowe Allegro
MOTHERCARE nowe śpioszki śpiochy 68 cm. 0 3 mies (833007355) - Aukcje internetowe Allegro
dla dziewczynki:
NOWE body MOTHERCARE długi rękaw 62 - 68 cm (837880744) - Aukcje internetowe Allegro
NOWA bluzeczka x 2 KRÓLICZKI :-) wyprawka 62 cm. (837903590) - Aukcje internetowe Allegro
NOWE spodnie spodenki 2 sztuki wyprawka 62 cm. (827437005) - Aukcje internetowe Allegro
Niektóre z tych ubranek widziałam w sklepach i kosztowały 2 razy więcej Zatem nie ma jak sprawdzony użytkownik allegro :-)
reklama
JustMe5 to granatowe body i komplet ze śliniaczkiem też kupiłam;-)
:-) napis mnie rozbroił totalnie!
A co do bodziaka ze znakiem zodiaku, to w sumie nie pomyślałam o tym, ze mogę się nie wyrobić w terminie:-) teraz musi mi się udać!;-)