reklama
estragon
mamusia synusia:P
częśc wrzuciłam już do pralki, więc jak upiorę wszystkie, to się pochwalę.
Rampers to jest coś takiego:
Rampers : quelle.pl
Rampers to jest coś takiego:
malina29
Mama debiutująca
wow estragon to się nazywa udane polowanie :-) przydałaby się jeszcze jakaś foto-relacja
może mnie ktoś oświecić i powiedzieć co to jest "rampers"?
Awru - dzięki Bogu, że zadałaś to pytanie, ja w głowę zachodzę co to może być?
lenkaa*
Fanka BB :)
awru
aaaaaaa i wszystko jasne.. mam nawet kilka takich heheRampers to jest coś takiego:
myślałam, że tylko ja taka niezorientowana jestem ;-)Awru - dzięki Bogu, że zadałaś to pytanie, ja w głowę zachodzę co to może być?
dziewczyny, jak juz wspominałam mój brat 16 stycznia się żeni, nie bede swiadkową i tak się zastanawiam, czy nie isć w spodniach np. coś takiego
ELEGANCKIE SPODNIE CIĄŻOWE SATYNOWE rozm.S (827851471) - Aukcje internetowe Allegro
i do tego jakaś tuniczka i żakiet...
bo jak pomyśle, ze mam dać 200-250 zł za sukienkę, której juz drugi raz napewno nie ubiorę to załamka....
doradźcie cos
P.S ten sprzedawca ma fajne rzeczy w niskich cenach- spodnie, spoódnice
ELEGANCKIE SPODNIE CIĄŻOWE SATYNOWE rozm.S (827851471) - Aukcje internetowe Allegro
i do tego jakaś tuniczka i żakiet...
bo jak pomyśle, ze mam dać 200-250 zł za sukienkę, której juz drugi raz napewno nie ubiorę to załamka....
doradźcie cos
P.S ten sprzedawca ma fajne rzeczy w niskich cenach- spodnie, spoódnice
anusiak-białystok
Bardzo ładne spodenki Ja wolę sukienki,ale skoro masz kupowac specjalnie na jedną okazję, to pewnie że szkoda kasy.
anusiak-białystok
Kurcze fajne te spodnie....może sobie na święta takie kupię? I niedrogo....:-)
reklama
awru
aga zależy jakiego typu będzie to wesele.. jeśli skromna impreza a'la elegancki obiad to jak najbardziej te spodnie mogły by być.. jeśli jednak planują "bal na 100 par" to chyba stosownie będzie założyć jednak jakąś kieckę.. można zawsze kupić coś odcinanego pod biustem to i po ciąży śmiało w to wskoczysz ;-)
*b-m* MAMA LICIOUS sexowna sukienka CILLE M (835282059) - Aukcje internetowe Allegro
ŚLICZNA NOWA SUKIENKA CIĄŻOWA (836628997) - Aukcje internetowe Allegro
*b-m* MAMA LICIOUS sexowna sukienka CILLE M (835282059) - Aukcje internetowe Allegro
ŚLICZNA NOWA SUKIENKA CIĄŻOWA (836628997) - Aukcje internetowe Allegro