reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

butelki z opinii internetowych i zaslyszanych od znajomych najlepsze wydaja mi sie wspomniane philips avent i pewnie takie wlasnie kupimy, podobnie jak smoczek choc mam nadzieje ze nie bedziemy go uzywac.

reklama

JustMe5 - cudne sa te ciuszki - na ten komplet "milk" tez się chyba skusze bo jest tak słodki, że nie dam rady się oprzeć:-)
A jak sie okaże, że to jednak dziewczynka - to cóż - musi polubic kolor niebieski :-) hihihi

JustMe5 - cudne sa te ciuszki - na ten komplet "milk" tez się chyba skusze bo jest tak słodki, że nie dam rady się oprzeć:-)
A jak sie okaże, że to jednak dziewczynka - to cóż - musi polubic kolor niebieski :-) hihihi
malina, jak dziewczynka w niebieskim to nie problem, gorzej chłopak w różowym lub w sukienkach..
mnie też ostatnio chyba az za bardzo poniosło i mam sporo różowych ciuszków i1 sukienkę

Właśnie za waszymi radami kupiłam u minimundo komplet bodziaków i ten komplet "milk" na 68 - malina mam nadzieję że Cię nie podkupiłam ;-) dopiero teraz doczytałam że chcesz go kupić. Fajne są też te ogrodniczki brązowe z pomarańczową bluzeczką ale mierzyłam ich wymiar i rozmiary które podaje ta babka są trochę przekłamane :-( Np. pisze że te ogrodniczki są na 68, a mają nogawkę długości 14 cm, ja wczoraj kupiłam ogrodniczki na 62 i mają nogawkę długości 19cm - zmierzyłam. Więc trochę mnie to odstraszyło

Ostatnia edycja:
malina, jak dziewczynka w niebieskim to nie problem, gorzej chłopak w różowym lub w sukienkach..
mnie też ostatnio chyba az za bardzo poniosło i mam sporo różowych ciuszków i1 sukienkę

hehehe...właśnie wyobraziłam soebie taka scenkę: mama goni swoja pociechę w różowej sukienusi na placu zabawa wołając "Kubuś, Kubus - wracaj!!!!" hihihihi

Właśnie za waszymi radami kupiłam u minimundo komplet bodziaków i ten komplet "milk" na 68 - malina mam nadzieję że Cię nie podkupiłam ;-) dopiero teraz doczytałam że chcesz go kupić. Fajne są też te ogrodniczki brązowe z pomarańczową bluzeczką ale mierzyłam ich wymiar i rozmiary które podaje ta babka są trochę przekłamane :-( Np. pisze że te ogrodniczki są na 68, a mają nogawkę długości 14 cm, ja wczoraj kupiłam ogrodniczki na 62 i mają nogawkę długości 19cm - zmierzyłam. Więc trochę mnie to odstraszyło

o kurcze - już nie ma MILKa na 68... spoko Lenka - napewno jeszcze sie pojawi ten rozmiar więc wtedy kupię:-)

:-D
hehehe...właśnie wyobraziłam soebie taka scenkę: mama goni swoja pociechę w różowej sukienusi na placu zabawa wołając "Kubuś, Kubus - wracaj!!!!" hihihihi
ty sie smiej - moj synek w wieku 2 lat mial manie noszenia wlasnie takiej rozowej sukienki i nie bylo na niego mocnych ale na szczescie mu z wiekiem przeszlo teraz jak mu o tym mowie to sie smieje ze wymyslam :-D

a tu wrzucam fotki tej maty o któej pisałam kilka dni temu, za grosze kupiłam dokładnie 25 zł, ale funkcje muzyczne nie działają. ja jestem po wrazeniem jaki dobry stan :tak:
Moja jest z allegro też za parę złotych:-) ale dzieciaka na nią nie wpuszczę - to ulubiona zabawka Inusi (cała zakłaczona) zabawki piszczą, szeleszczą grają i dają się targać w pysku po całym mieszkaniu ;-)
http://img687.imageshack.us/img687/5030/img0320e.jpg
http://img163.imageshack.us/img163/6683/img0400r.jpg

reklama
Do góry