reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

My buty zawsze kupujemy na bieżąco więc z zimowymi poczekamy do późnej jesieni/zimy :p Kurtkę na zimę mamy muszę tylko jakieś spodnie dokupić i będzie wszystko :)

reklama
Sprzedam ciuszki, moja figura już się nie nadaje do nich, d.. za bardzo urosła. Rozmiary 38-40 jak ktos chętny pisać na priv, zmierzę dokładnie. Cena do uzgodnienia;-)

DSC01623.jpgDSC01624.jpgDSC01625.jpgDSC01626.jpgDSC01627.jpgDSC01628.jpgDSC01629.jpg

U lalaa....! Nikita, chciałabym CIę zobaczyć w tych drapieżnych spodniach...!!:tak:

A ja, idąc za Waszą radą, wystawiłam na allegro kombinezon, zestaw spodnie z kurtką i kurtkę zimową i mam dużo obserwacji i zaptań, więc liczę, że akurat uzbiera się na nowy kombinezon z KappAhla, bo definitywnie chcę taki sam jak w zeszłym roku, kurtkę mam z zeszłorocznych przecen Zarowych, więc tylko dokupię do niej spodnie na sanki. Poza tym w planach zakupowych spodnie z KappAhla, bawełniane, ocieplane na chłodniejszą jesień/ cieplejszą zimę, przydałyby się 2 pary, ale są prawie po 80 pln...! Mega podrozały w tym roku.... mam jakieś kupony rabatowe na 20% ale może poczekam, czasami robią jakieś dni wyprzedażowe... poza tym na zimę potrzebujemy jeszcze cienkiego polarka, spodni p.deszczowych (chyba też z KappAhla) i butów of kors....Niezła sumka się uzbiera... ehhh.... W zeszłym tygodniu ogarnęłam kwestię czapek & szalików, bo akurat były śliczne no i mamy trapery, też z przeceny, póki co wygląda na to, że będą dobre, ale zamiesiąc, dwa, może się okazać, że jednak nie;-)

a ja tam kupuje jak tylko sie cos fajnego trafia:tak:
jak bedzie za male albo za duze to sie sprzeda i juz.
tym sposobem mamy naprzyklad trzy pary crocsow na przyszly rok w roznych rozmiarach:-D.
ktores beda dobre:happy2: w sezonie kosztuja 25-30 funtow,a teraz dalam po 10 za sztuke

ja też kupuję na zapas w przecenach :-)
i tak np. mamy fajną zimowa kurtkę kupioną w styczniowych wyprzedażach, czapę i szalik z ubiegłego roku bo wciąż dobre, ciepłe spodnie, bluzki, swetry, rajstopy - wszystko już czeka - i nie sądzę, by rozmiar okazał się nietrafiony, bo już robiłam rozeznanie i będzie ok,

co więcej w szafie leży 4 pary butków ecco (obkupiłam Tochę w rozmiar 24,25 i 2* 26) - półbuty i sandały... miały takie ceny, że żal było nie brać
Mamy tez cieplutkie kozaczki z Zarki w rozm 25 - wydaję mi się, że będa ok za kilka miesięcy

Musze jeszcze zapolować na jakąś bardzo ciepłą długa kurkę na ostrą zimę i takowe kozaki już będzie komplet:-)

reklama
estragon spokojnie, ja też tak jak i dziewczyny mam zapasy na następny rok, jak była w Polsce to go obkupiłam Filipa na wyprzedażach i teraz jak wróciłam to w Next są takie wyprzedaże letnie że żal nie brać :-D
Na początku roku kupiłam fajny kombinezon z Nexta na 2-3 lata więc teraz na bank będzie dobry, wczoraj przymierzyłam małemu kurtkę z H&M na 12-18m :szok: i dopiero teraz jest dobra:baffled: więc chcę dokupić mu fajny płaszczyk lub kurteczkę bardziej elegancką. Buty na jesień ma bo tez kupiłam na wyprzedaży w Clarksie i będą akurat, z typowo zimowymi wstrzymam się bo znając tutejszą zimę nie wiem czy nawet się przydadzą. Muszę kupić jeszcze czapkę z szalikiem, bo mam jedną z zeszłego roku ale nie będzie pasowała do kombinezonu.
Dzisiaj doszedł nam sweterek z Gapa, mój chłop wylicytował i jest naprawdę fajny i bardzo ciepły :-)

Do góry