reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

My mamy buciki w rozm. 22, chociaż jak mierzyliśmy geoxy czy primigi, to musielibyśmy brać 23. Ubranka nosi na 80.

martina bierz duplo!:tak: Karol ma taki zestaw

Lego Duplo Bricks More Mój pierwszy zestaw 5931 (2222567786) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i buduje z niego wieże, domki. Non stop bawi się w budowanie domu chopakowi' - temu ludzikowi. Jak tylko zaczyna budować, to pół godziny dziecka nie mam. Kupimy mu na uro zestaw XXL:tak:

reklama

czy Tobie muszą się podobać te same buty!?:angry::-D;-)
niedługo będę mogla przestać oglądać strony - tylko - to co Just poproszę ;-)

Nic tylko zrobic duuuze zamówienie zbiorcze i wonka nam wysle ;) Ciekawe ile by przesylka wyszla?
i ja i ja i ja też! mnie weźcie!
bali angielska 5 to polskie 22 :-) Ja w mojemu kupuje 6, czyli europejskie 23

-------------------

dziewczyny których dzieciaczki mają Duplo, czy dzieciaki już teraz bawią się nimi, są w ogóle zainteresowane??? Bo nie wiem co kupić Filipowi na zajączka i między innymi w planach miałam duplo....
czyli jak mój ma 25-26 to jaki nr?

Martina mój absolutnie lego duplo na zmianę z pociągami

pokażę Wam zaraz co Lesław zbudował z duplo

20120331705.jpg

dżwigi pracują na 3 poziomach

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ej! ja też chcę! co mam zrobić?
jak się u Was te rozmiary liczy, co to jest 5?

Nic tylko zrobic duuuze zamówienie zbiorcze i wonka nam wysle ;) Ciekawe ile by przesylka wyszla?

dziewczyny zaden problem,dogadajcie sie i mozna zrobic jedna paczke.tylko najlepiej nozke miarka zmierzyc bo rozmair rozmiarowi nierowny.my mamy w zaleznosci od firmy 5 lub 6 .

czy Tobie muszą się podobać te same buty!?:angry::-D;-)
niedługo będę mogla przestać oglądać strony - tylko - to co Just poproszę ;-)

Hahaha, Bali ale to działa w dwie strony:-D

Leonsjo ma rozmiar 25-26???? Rili???:szok: U nas jest 23 jak nic.

...a budowla ekstraśna!:happy2:

sam sam, przecież się nie chwalę swoimi budowlami :-D

:-D:-D:-D

Martina, ja to NA PEWNO przemyślę!!:-D A ile mniej więcej koksztuje wysyłka do PL???

przesyłki nie sa duże, bo ja do Polski nie wysyłałam, ale do wielu krajów Europy i koszt było o około funta czy dwa tylko większy niż bym wysyłała do UK. Wiadomo cena za paczkę zależy od wagi. Można to mniej więcej sprawdzić tu:

Price Finder | Royal Mail Ltd

martina - a kiedy przyjeżdżasz do Kraka :cool2::cool2: ;-) ?

niestety nie wiem :-( plany się trochę pozmieniały i przylatujemy dopiero w lipcu i to nad morze i kilka dni spędzimy w naszych rodzinnych stronach czyli na dolnym śląsku :-)

to Leoś ma aż taką stópkę :szok: czy po prostu chcesz kupić jakieś na zapas????

Ostatnia edycja:
20120401707.jpg
właśnie mu zmierzyłam jeszcze raz 15 cm od pięty do największego palca, równo 15 cm, bez zapasu

chyba, że mam jakąś chińską miarkę

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry