reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

oj wonka, nawet nie wiesz, jak ja Ci zazdraszczam nieludzko tego nexta online...
butki czadowe!
ja dziś nawiedziłam H&M ale nic ciekawego nie było, musze skoczyć jutro do większego

i dziś się zdziwiłam, bo przymierzyłam dziś Tosi bluzki z H&M (golfiki), które kupiłam ze 3 m-ce temu i były baaardzo za duże (rozm 86/92), a dziś - w sam raz!!!

reklama
Malina ja się dziś też zdziwiłam, kiedyś kupiłam koszulki na długi rękaw na 92 i wisiały na nim mega śmiesznie,
dziś w sam raz! za chwilę by były za małe :szok:

justMe: te ostatnie to chyba dla starego??? (bo rozmiarówka raczej doroslejsza....) ale conversy sa super... i te z 4 linka też...

Ej, te ostatnie są w rozmiarach od 1 do 13, ale tak jak Bali nie mam pojęcia jakie to są odpiwedniki... chyba zaraz sobie wygooglam:)

...chociaż małżowi też bym wzięła:tak:

Witam, pozdrawiam
A jakie rozmiary ubranek kupujecie na lato?

92-98 w zaleznosci od firmy i rozmiarówki. Chociaz mamy sukienke na 86 ktora jest ok, no i krótkie spodenki na 74 tez w sam raz ;)

Nic tylko zrobic duuuze zamówienie zbiorcze i wonka nam wysle ;) Ciekawe ile by przesylka wyszla?

reklama
bali angielska 5 to polskie 22 :-) Ja w mojemu kupuje 6, czyli europejskie 23

-------------------

dziewczyny których dzieciaczki mają Duplo, czy dzieciaki już teraz bawią się nimi, są w ogóle zainteresowane??? Bo nie wiem co kupić Filipowi na zajączka i między innymi w planach miałam duplo....

Ostatnia edycja:
Do góry