reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
No to napisz jeszcze po ile są, bo ja chyba ślepa i nie widzę. Ale ogólnie jestem chętna! BTW właśnie sobie uświadomiłam, że nie oddałam Ci kasy za przesłanie aligatorka...:zawstydzona/y: więc od razu bym Ci zrobiła przelew razem z kasą za lokomotywy...:sorry2:

martina - eh myślałam, że mogła byś nam coś wcisnąć do bagażu bo my byśmy na pewno chcieli niewiele. ;-);-)

ale to żaden problem, albo mogę Ci wysłać z UK, albo przywieść do PL i tam wysłać, tylko czy lipiec to nie za późno dla Ciebie???
a co ty byś w ogóle chciała????

bali mierzyłam stopę Filipa i ma 15 cm (tzn. 14.8-9 :-D) ja kupuje mu na teraz 6, ale wiadomo że to zależy od firmy, z Clarksa np. buty ma 6, adidasy które teraz nosi też 6 ale 6.5 też są dobre bo mała jest różnica.
Myślę że u Ciebie te 6.5 byłyby ok :-)
Na jesień myślę że nie będzie miał więcej niż 6.5-7 bo noga teraz juz tak szybko nie rośnie...oby, bo mam w zapasie na jesień buty z clarksa w rozmiarze 6.5 i fajnie jakby były potem dobre

reklama
Do góry