reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
No to napisz jeszcze po ile są, bo ja chyba ślepa i nie widzę. Ale ogólnie jestem chętna! BTW właśnie sobie uświadomiłam, że nie oddałam Ci kasy za przesłanie aligatorka...:zawstydzona/y: więc od razu bym Ci zrobiła przelew razem z kasą za lokomotywy...:sorry2:

martina - eh myślałam, że mogła byś nam coś wcisnąć do bagażu bo my byśmy na pewno chcieli niewiele. ;-);-)

ale to żaden problem, albo mogę Ci wysłać z UK, albo przywieść do PL i tam wysłać, tylko czy lipiec to nie za późno dla Ciebie???
a co ty byś w ogóle chciała????

bali mierzyłam stopę Filipa i ma 15 cm (tzn. 14.8-9 :-D) ja kupuje mu na teraz 6, ale wiadomo że to zależy od firmy, z Clarksa np. buty ma 6, adidasy które teraz nosi też 6 ale 6.5 też są dobre bo mała jest różnica.
Myślę że u Ciebie te 6.5 byłyby ok :-)
Na jesień myślę że nie będzie miał więcej niż 6.5-7 bo noga teraz juz tak szybko nie rośnie...oby, bo mam w zapasie na jesień buty z clarksa w rozmiarze 6.5 i fajnie jakby były potem dobre

reklama
Do góry