reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

Wonka a może coś słałaś do Polski? ile to mniej więcej może kosztować?

ja do Polski wysylam przewoznikami i oni kasuja 15 funtow za 10kg paczke,z tym ze nawet jak masz mniejsza to najnizsza oplata wynosi 15

przesyłki nie sa duże, bo ja do Polski nie wysyłałam, ale do wielu krajów Europy i koszt było o około funta czy dwa tylko większy niż bym wysyłała do UK. Wiadomo cena za paczkę zależy od wagi. Można to mniej więcej sprawdzić tu:

Price Finder | Royal Mail Ltd

no tu bym sie akurat nie zgodzila bo w/g mnie Royal Mail jest baaaaardzo drogi
wysylalam mamie ostatnio koszyczek-torebke taka letnia i zaplacilam 7 funtow:szok: rozmiar normalno-torebkowy ,a waga zadna prawie:sorry2:

napewno sa jeszcze jakies inne formy,ale ja w tym tak nie siedze:happy2:

reklama
no tu bym sie akurat nie zgodzila bo w/g mnie Royal Mail jest baaaaardzo drogi
wysylalam mamie ostatnio koszyczek-torebke taka letnia i zaplacilam 7 funtow:szok: rozmiar normalno-torebkowy ,a waga zadna prawie:sorry2:

tzn ja wysyłałam ciuszki, jak jest coś lekkie, jakieś bluzeczki to kosztowało max 3 funty, a jak kiedyś cieżką kurtkę do hiszpani to koszt był juz jakoś 5.50 funta. Czasem lepiej zebrać się w kilka i wysłać przewozem, u mnie np. z polskiego sklepu biorą paczki, jak będę to zapytam ile biorą ale pewnie za jakieś nie duże to grosze.

martina - eh myślałam, że mogła byś nam coś wcisnąć do bagażu bo my byśmy na pewno chcieli niewiele. ;-);-)

bali - łoooo ale stopisko :-D:-D

justme - też uwielbiam patrzeć na waszych dzieciaczków stópki, są takie zgrabniutkie :-):-) my mamy rogaliki :-D:-D wyjątkowe :-p

aha bali - rewelacja, Leoś inżynier ! brava, brava !!!!!:tak::tak:

dziewczyny tak w ramach wymiany, ja zamawiam Leonowi taką grającą

ale rzeźnia - www.mo****mbino.pl
wpisać lokomotywa i tam jest taka grająco-świecąca za 39,90 zł

może komuś zamówić?

jest nieduża
Dla 062076
po naciśnięciu przycisku słychać sygnał dźwiękowy oraz charakterystyczne frazy z bajki. Każda lokomotywa ma również działające przednie światło, a gdy popchniesz ją usłyszysz prawdziwe "puff puff" i to tym szybsze im szybciej będzie jechał pociąg wymiar 8,5x4,5x3 cm

dla 062078
wymiary 15x4,5x3 cm

Ostatnia edycja:
Bali, a macie coś jeszcze do tej lokomotywy? Tzn. pasujące tory albo resztę pociągów? I quanto costa???

Elwi, u mie też był problem ze strona, ale wpisz sobie w google sklep bambino mała, świecąca lokomotywa, to Ci znajdzie:)

reklama
Do góry